TODAY'S OUTFIT

MUSTHAVE TASKER TIL DIN GARDEROBE

Hey boys and girls

Nogle piger har en obsession med sko.. yeah, jeg har den med tasker. Jeg ved ikke, hvad det er med tasker. De gør bare ens outfit så fedt og så kan de være unikke. I forhold til min kærlighed til tasker så burde jeg faktisk have mange flere end jeg har, men samtidig kan jeg godt lide at være praktisk og ikke have så mange, for de skal jo helst blive brugt. For det tredje har jeg ikke plads, så det giver jo sig selv. Haha.

Hvis man har fulgt lidt med her, men også på min instagram: @chanettebing, så har man nok anet, at mit yndlings mærke er Michael Kors. Hvis det stod i mellem 1 Chanel taske og 5 Michael Kors tasker, så ville jeg vælge 5 Michael Kors tasker. Det er faktisk hans tasker, jeg savler mest over for tiden (eller rettere sagt altid) og jeg har endda fundet en lækker en af slagsen, som jeg bare må have i min taskesamling. Omg… godt det snart er black friday. Selvom jeg nok ikke har råd alligevel.

Hvis der er noget, jeg selv vil mene, jeg er god til, så er det at findes pieces, som ser dyre ud end de faktisk er. Det er jeg sådan god til all around. Så her er en masse lækre tasker til jeres garderobe, som kan sætte prikken over i’et på et outfit. Alle taskerne er under 500 kr.

Håndtasker


1. Topshop SEEMA RING HOBO / 2. Anna Field Black / 3. Aldo Toups Mustard / 4. Aldo Galelarwen


5. Anna Field Bordeaux / 6. River Island Chain Top Bucket / 7. Aldo Ibilasien Bone / 8. Aldo Elromyra Beige

Skuldertasker 


1. L.Credi / 2. Aldo Covina / 3. Call It Spring Kailadia / 4. Only Onlreva Crossbody

5. Topshop  Stella Quilted / 6. Valentino by Mario Valentino / 7. Topshop Bronte Mustard / 8. Valentino Special Mery

Cluthes


1. Dorothy Perkins / 2. Dorothy Perkins Box / 3. Anna Field Cluthes / 4. Aldo Larivee


5. Calvin Klein Sculpted Mini Wristlet / 6. Aldo Iboeniel Cluthe / 7. Dorothy Perkins Double Ring Stud / 8. Tamaris Brianna Bag

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT