JOBSAMTALE I FREDAGS | FIK JEG JOBBET?

MIN VIRKELIGHED ER IKKE DEN MEST RIGTIGE

Hey boys and girls

Jeg har været inde i en negativ spiral af tanker og det skal man se at komme ud af, hvis man er, for det gavner ikke på nogen måde. Derfor er jeg typen, der laver handling, for jeg er ikke en negativ person. Jeg er normalt en optimistisk person, der ser positivt på alt, men jeg kan godt mærke, at vende sine tanker til noget positivt, er noget, man altid skal øve sig lidt i.

Derfor tænkte jeg (jeg tænker forfærdelig meget): hvad kan jeg gøre for at ændre mine tanker? Jeg har både kigget youtube videoer, men også læst blog indlæg om psykologi. Så kom jeg i tanke om noget, som flere og flere begynder at gøre.. nemlig at høre podcasts! Jeg fandt en psykologisk podcats, hvor de tog forskellige emner op og generelt hvad der foregår i hjernen.

Jeg hørte lidt forskelligt og blev faktisk grebet af det. Så meget at jeg nok gør det igen i morgen. Jeg finder psykologisk læsning ufattelig spændende, fordi det gør, at jeg ikke kun bliver klogere på mig selv, men også andre mennesker. Det synes jeg nemlig er fedt!
Den første podcast jeg hørte, handlede om det med at vi alle har et forskelligt verdensbillede. Jeg fik faktisk en øjenåbner, fordi det fik mig til at se anderledes på mange ting.

Det kan være, man har en kæreste, som ikke laver de huslige pligter lige så meget, som man selv synes, det skal gøres. Eller at man selv synes, det er normalt at komme til tiden, hvor andre personer finder det okay at komme 10 minutter for sent. Det kan også være noget helt tredje, men jeg tænker, I forstår, hvor jeg vil hen.

Vi er alle kommet fra forskellige steder og ingen ser derfor livet 100% ens. Der er sider, hvor man ser livet fuldstændig ens og andre sider hvor man overhovedet ikke gør. Det fik mit hjerte/sind til at lette. Jeg hader at bryde aftaler eller komme for sent og gør det virkelig kun, hvis jeg ikke har nogen anden mulighed. Derfor hader jeg selv, når andre aflyser eller kommer for sent, fordi det ikke er sådan, jeg ser på livet. For mig er det en mangel på respekt, hvor det måske ikke er sådan for andre.

Jeg kan virkelig anbefale at høre sådan nogle podcasts! Jeg føler mig mere fri indeni og nyder bare, at jeg er, som jeg er. Selvom min måde at se livet på kan være udfordrende til tider, så elsker jeg også, at jeg ser verden så smuk og respektfuld som jeg gør. Samtidig synes jeg, det er spændende at høre andres versioner af livet. Alle mennesker versioner af livet er altså lige rigtige. Der er ikke en, der er mere rigtig eller forkert end den anden.

Hører du podcasts? Og hvis du gør, hvilke typer hører du så? Jeg kunne vildt godt tænke mig at få lidt inspiration!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOBSAMTALE I FREDAGS | FIK JEG JOBBET?