JEG LAVER MANGE TING ALENE FLERE TIMER HVER DAG OG HVA' SÅ?

JOBSAMTALE I FREDAGS | FIK JEG JOBBET?

Hey boys and girls

Det med jobsøgning er noget, jeg synes, man kører hurtigt træt i og jeg synes også, man bliver fyldt op i hovedet af alle de ansøgninger og jobopslag man kigger på hver dag. Jeg kigger på diverse jobsider, men også LinkedIn, Instagram og Facebook hvor jeg har lavet opslag og håbet at folk ville dele, så jeg også kunne nå ud til folk den vej. Derudover har jeg tilmeldt min e-mail flere sider og bliver derfor spammet med jobs. Plus, jeg har sendt ansøgninger, jeg ved ikke hvor mange steder. Det er langt fra alle, der er relevante, men jeg giver ikke op, for jeg må ikke give op. Det skal lykkes mig at finde et job, for jeg har squ’ fortjent det med det arbejde, jeg lægger i det. Så det må da give pote på et eller andet tidspunkt.

Jeg sendte bl.a. en ansøgning til CD (Crazy Daisy) her i Svendborg, fordi de nærmest søgte personale til alt. Jeg var til en jobsamtale i fredags og jeg er meget selvkritisk, så selv hvis noget er gået godt, så føler jeg ikke det er. Jeg fik at vide, at jeg ville blive ringet op i dag og det blev jeg også. Jeg fik desværre ikke et job og lidt efter var jeg faktisk trist. Nu er jeg ikke så trist og det er lidt det, som mit indlæg har fokus på.

Jeg kunne godt pille mig selv ned og fortælle mig selv, at det er, fordi jeg ikke er god nok, men det kommer der ikke ret meget godt ud af og for at være ærlig, så er det også ondt at gøre mod mig selv. Det er jo ikke personligt ment, at man ikke har fået en stilling. Det betyder bare, at der er noget andet derude, som venter på mig. Tingene sker af en grund. Det er i hvert fald noget, som jeg tror på. Når det kommer til at præstere og skulle “sælge” sig selv, så har jeg altid været så selvkritisk. Jeg er så perfektionistisk og det skal man virkelig passe på med at være, for man kan hurtigt godt finde fejl, som måske ikke engang er noget. Det gælder både eksaminer, men også som sagt at søge jobs. Jeg har så svært ved at føle mig god nok, når jeg sender ansøgninger, men jeg er god nok. Jeg ved, jeg er mega god til mange ting og nogle gange skal jeg bare lige standse op og tænke over: Hvad er det værste, der er sket? På den måde bliver man lidt mere objektiv og ser rationel på situationen. Uanset hvilken situation man altså er i, så kan det være en god idé lige at standse op.

De fleste ting man får bildt sig ind, er oftest kun tanker og ikke virkelig. Det kan være svært og man skal virkelig øve sig, men øvelse gør mester.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG LAVER MANGE TING ALENE FLERE TIMER HVER DAG OG HVA' SÅ?