JEG TROEDE JEG HAVDE FUNDET DEN RETTE FOR MIG

JOBSAMTALE HOS NEW YORKER | FIK JEG JOBBET?

Heeey amazing people

Hvis I har fulgt med på mine andre sociale medier, så vil I vide, at jeg var til en jobsamtale i torsdags hos New Yorker, som ligger i Rosengårdcentret. I kan følge mig på instagram her: @chanettebing. New Yorker har været min yndlings butik, siden den kom i Rosengårdcentret. Så det er rigtig mange år. Jeg har virkelig ventet på, at de ville få en stilling, for det var en butik, jeg virkelig gerne ville arbejde i.

Så da jeg så, at de søgte en juleassistance over 18 år, så blev jeg helt hooked. Desværre læste jeg, at de ville have folk, som var uddannet indenfor salg, men jeg tænkte: “what the hell, jeg prøver alligevel”. Jeg blev derefter kaldt ind til samtale i torsdags og jeg siger jer, jeg var nervøs, men samtidig virkelig spændt. Jeg ville så gerne gøre et godt indtryk og håbede så meget på, at hende jeg skulle til samtale hos ville forstå, hvor meget jeg brænder for den butik. Det har jeg gjort i flere år. Sagen er den… JEG HAR FÅET JOBBET!!!!

Jeg fik at vide, at jeg ville blive ringet op enten fredag eller mandag som er i dag. Som I kan regne ud er jeg blevet ringet op i dag. Hun starter ud med at sige, at der var store konkurrenter og alt muligt blablabla. Jeg har virkelig bare nerver på og håber selvfølgelig, at jeg har fået det samtidig med, at jeg forberedte mig på en stor skuffelse. Derefter siger hun: “Men der var altså ingen tvivl. Du lå øverst hele vejen igennem og selvfølgelig skulle det være dig. Jeg er sikker på, vi får et fantastisk samarbejde.” Efter hun havde sagt det.. så stivnede mine tanker, men så røg det bare ud af min mund: “OMG!!!”.

Så jeg starter kl. 13 på torsdag og for at det ikke skal være løgn, så har jeg fået et job på et diskotek i Svendborg, som hedder Den Blå Gård. To jobs på en dag. Dem som jeg snakkede med på Den Blå Gård, fortalte jeg, at jeg gerne vil studere marketing og de tilbød, at det måske kunne være, at jeg skulle stå for deres sociale medier også. Jeg er fuldstændig mundlam.

Det blev lige pludseligt en meget god mandag på trods af ingen søvn, fordi jeg har været så spændt på det opkald fra New Yorker.

I må have en fantastisk mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TROEDE JEG HAVDE FUNDET DEN RETTE FOR MIG