HVIS JEG VIL GÅ MED FAUX FUR SÅ GØR JEG DET!

JEG TROEDE JEG HAVDE FUNDET DEN RETTE FOR MIG

Heeey amazing people

Jeg sidder her og tænker lidt over forskellige ting. Jeg tænker over, hvorfor de sidste 2 år er forløbet, som de er. Jeg tror lidt på, at tingene sker af en grund. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville sidde her single 2 år efter i min egen lejlighed og have helt andre planer med mit liv. For 2 år siden havde jeg nemlig en kæreste (siger måske sig selv). Jeg troede seriøst, at det skulle være ham og jeg resten af livet. Jeg kunne være mig selv sammen med ham. Jeg kunne være så tosset og åndssvag som jeg havde lyst til og han elskede mig for det.

Vi var dog elendig til at være kærester til sidst og jeg manglede virkelig også det følelsesmæssige nærvær. Når man flytter sammen, så lærer man endelig hinanden ordentligt at kende. Vi fandt ud af, hvor forskellige vi var. Jeg må dog alligevel sige, at jeg har tænkt over det efterfølgende og nogle gange kan det slå mig lidt, at jeg var 100% sikker på, at han var den rette for mig. Livet ændrer sig og jeg ved ikke, hvor jeg er om yderligere 2 år.

Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg skriver dette indlæg. Det giver måske ikke den store mening, men bloggen er mit frirum til at få tankerne ned. På den måde lærer I også mig lidt bedre at kende. Når det kommer til kærlighed, så bliver jeg ekstra følsom og det er faktisk der, hvor jeg er mest svag. Jeg har lettere til tåre og jeg ved ikke helt, hvorfor jeg bliver så følsom, men det gør jeg.

Jeg tror på en eller anden måde, at jeg sænker paraderne og lader en person nå ind til, hvem jeg er.  Fordi jeg ønsker at knytte mig til en, som ønsker at være en del af mit selskab. You know.. en som lære mig at kende dybest inde. Jeg bliver så sårbar og jeg har faktisk indset, at jeg skal til at være mere kostbar, fordi det bliver udnyttet. Jeg trækker mig også hurtigt, hvis jeg kan mærke, at fyren ikke kan give mig det, som jeg har brug for.

Jeg bliver så forvirret i mine tanker. Lige nu prøver jeg, at lære at elske mig selv 100%. Jeg har længe nydt mit eget selskab, men jeg vil prøve at nyde det endnu mere. Selv sådan en lørdag aften vil jeg så gerne ud og have det sjovt med venner, men samtidig kan jeg også godt lide at sidde alene, fordi jeg egentlig ikke orker det. Forvirret? Jeg forstår dig. Jeg kan være forvirrende, men det griner jeg af nogle gange.

Så nu sidder jeg har i min egen lejlighed, 23 år, single og har planer om at arbejde med mode og marketing samlet i et. Lige nu søger jeg arbejde og har mit fokus på det. Indtil da vil jeg holde mig fra alle de douchebags, som jeg støder på og mon ikke, jeg støder på en, som vil påskønne, at jeg har et smukt ydre, men er dobbelt så smuk indeni.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG VIL GÅ MED FAUX FUR SÅ GØR JEG DET!