ET PAR ORD TIL MIN NIECE (TAK)

JEG LAVER MANGE TING ALENE FLERE TIMER HVER DAG OG HVA’ SÅ?


Hey boys and girls

Jeg fik en lille åbenbaring i dag og det var faktisk takket være min far. Jeg har i flere år været vant til at gøre mange ting alene. Jeg har syntes, det var træls, at jeg altid sad tilbage en fredag aften eller for den sags skyld en hel weekend og ikke havde nogen planer. Jeg har følt mig som den største taber, selvom jeg godt indeni ved, at det er jeg ikke. Folk har også kommenteret, at de har lagt mærke til, at jeg laver mange ting alene og det gjorde ikke mine tanker omkring min alenetid bedre. Yeah, jeg blev ret depri omkring tanken, for jeg har ikke den største vennekreds. Det skal jeg være ærlig at indrømme, men om jeg har mange venner eller ikke har, så fortæller det intet om, hvilken awesome person jeg er. For jeg er faktisk ret awesome. Jeg har den lækreste sorte humor, jeg er en fantastisk god ven og jeg er generelt faktisk fantastisk på mange punkter.

Jeg har før nydt at lave ting alene og lært at nyde mit eget selskab, for det er også på den måde, at jeg har fundet mange interesser og lært mig selv at kende på godt og ondt. Jeg læste i dag en klumme, som gav mig en åbenbaring. Mange gange synes jeg faktisk, det er træls, at skulle sidde alene en fredag aften og ikke have råd til at gøre noget eller kunne ses med nogen, fordi de ikke har tid. Jeg vil gerne være ude og more mig. Jeg har tit haft en onsdag, hvor jeg er blevet så ked af det indeni og har grædt, fordi at frygten om ikke at have nogen planer den kommende weekend ligesom alle andre, kørte mig helt ned. For det var jo nærmest verdens undergang, at skulle sidde alene hjemme og bare være mig, når folk var ude og more sig. Dog har jeg prøvet at komme hjem fra en bytur og sidde dagen efter og spise mig tyk i chips, for derefter at tænke, at jeg ikke havde fået ret meget ud af det alligevel. For nu lå jeg bare der med en træthed, der sagde spar 2 og en enorm lyst til chips.

Jeg har stadig virkelig meget lysten til at ses med folk, men der er faktisk ufattelig tit, hvor jeg bare vil være mig og en tæt ven. Jeg elsker at gøre det af og til, men det er ikke noget, jeg har lyst til hver weekend. Jeg er typen, der nærmest aldrig aflyser en aftale, for jeg laver aftaler, fordi jeg har lyst til dem. Derfor skal jeg lære mig selv, at når jeg så ikke har planer (selv hvis det er 2 weekender i træk eller mere), at så er det okay, for jeg nyder faktisk at stene en serie efter et lækkert bad med en pepsi max.

Mine venner eller familie ser ikke anderledes på mig af den grund og det er bl.a. det, som tæller. Det allervigtigste er min egen mening om mig selv og jeg synes ikke, der er noget i vejen med mig. Nogle gange når folk kommenterer lidt for meget på en ting, så er det nok mere noget, som foregår i dem. Jeg laver mange ting alene, men det betyder ikke, at jeg er ensom. Jeg kan bare godt lide mig selv og mit selskab.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET PAR ORD TIL MIN NIECE (TAK)