ER DU KLAR TIL HALLOWEEN 2018? | BOOHOO

HVIS JEG VIL GÅ MED FAUX FUR SÅ GØR JEG DET!


Hey boys and girls

Yeah, det er vist ikke en hemmelighed, at jeg elsker faux fur. Jeg har forskellige ting med faux fur og jeg elsker looket, så derfor går jeg med det. Jeg har den holdning til pels, at jeg ikke kunne finde på at gå med ægte pels. Jeg har ikke samvittighed til at gå med ægte pels, da tanken om at gå rundt med et dyr på mig på den måde, gør mig ondt.

MEN!…. hvis der er noget, man ikke skal gøre med mig, så er det at fortælle mig, hvad jeg skal og ikke skal. Jeg oplevede en person, der kom hen til mig i mandags og endda også i går og blandede sig i, at jeg gik med fake pels og om min taske var ægte læder. Personen mente åbenbart, at jeg på den måde opfordrer unge til at gå med pels. Min eneste tanke var bare: “nej, jeg gør ikke”. Jeg tænker, at folk godt selv kan tage beslutningen, om de har lyst til at gå med pels eller ej. Om det så er fake eller ægte. Hvis folk har lyst til at gå med ægte pels, så lad dem. Hvis folk har lyst til at gå med uægte pels, så lad dem og hvis de slet ikke har lyst til at gå med nogen former for pels, jamen så er det jo også ganske glimrende.

Jeg ved ikke, om hun var veganer eller hvad det gik ud på, men argh jeg kan ikke have sådan noget. Jeg bryder mig ikke om at folk prøver at belære mig om noget. Selvfølgelig kan man godt blive klogere på ting og det er kun sundt, men jeg har taget stilling til det med pels. Jeg blev så irriteret på hende, men svarede hende selvfølgelig pænt. Så længe jeg selv ved, hvad min holdning er til det, så påvirker det mig ikke, at der er nogle mennesker, som tror, jeg går med ægte pels. Jeg ved selv, at jeg ikke gør og det er vigtigst for mig.

For mig giver det ikke mening at hate på et menneske overhovedet og det giver slet ikke mening at komme med kritik til noget, når man ikke kender en persons holdning til et specifikt emne. I må endelig ikke misforstå mig. Jeg synes, man skal have lov til at have hver sin mening, men jeg kunne bare ikke selv finde på at belære en fremmed om noget bare sådan ud af det blå. For samtalen kom helt ud af kontekst. Jeg ville i stedet bare holde min mening for mig selv og være glad for, hvordan jeg ser på verden og acceptere at andre har et helt andet verdenssyn end mig.

Hvad er din holdnings til pels? Går du med ægte, uægte eller slet ikke noget af det og hvad er din holdning?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DU KLAR TIL HALLOWEEN 2018? | BOOHOO