JEG HAR MELDT MIG SOM FRIVILLIG

ER DU KLAR TIL HALLOWEEN 2018? | BOOHOO

Hey boys and girls

Så er vi nærmet os den spooky tid på året. En tid hvor folk deler deres kreative evner i forhold til f.eks. makeup og jeg elsker at følge med. Ikke mindst kan man faktisk finde nogle virkelig awesome pieces til ens hverdags outfit, til en fest eller hvis man nu skal klædes ud til et Halloween event.

Jeg har derfor fundet lidt på Boohoo. Det gode ved Boohoo er, at deres sortiment nærmest altid er på tilbud og det er deres Halloween items også. I kan spare helt op til 50%. Så slå jer løs piger! Jeg har bl.a. forelsket mig lidt i den hvide t-shirt med leopard poterne.. omg! Haha.


1. Halloween Metallic Skeleton Body / 2. Halloween Basic Witch Tee / 3. Petite Spider Web Halloween Bodycon Dress / 4. Halloween Glow In Dark Spider Bodycon Dress


5. Petite Charlotte Halloween Vampire Dress / 6. Petite Beth Halloween Wrap Bodysuit / 7. Halloween Sugar Skull Bodycon Dress / 8. Halloween Neon Skeleton Print Bodycon Dress


9. Halloween Leopard Paw Print T-shirt / 10. Halloween Leopard High Neck Long Sleeve Playsuit / 11. Petite Abi Skeleton Hand Print Halloween Legging / 12. Hayley Pumpkin Print Halloween Bodycon Dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR MELDT MIG SOM FRIVILLIG