MUSTHAVE TASKER TIL DIN GARDEROBE

ÅRETS JULEKALENDERE 2018 | BILLIGE/DYRE

Hey boys and girls

Hvis der er noget, jeg synes er sjovt, at forkæle mig selv lidt med i julemåneden eller en af mine nærmeste, så er det en julekalender. Der findes julekalender med meget forskelligt efterhånden. Sidste år havde jeg en julekalender fra NYX, hvor jeg fik en læbestift, lipgloss eller noget tredje til læberne hver dag. Det var vildt lækkert og jeg har lige nu kig på, hvad jeg skal forkæle mig selv med i år.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver sådan lidt excited over at kigge på julekalendere. Måske det er mit barnlige sind, som kommer frem. Haha, I don’t know.

Jeg har fundet et hav af julekalendere (eller et hav er måske lidt overdrevet sagt), men forhåbentligt er der også noget for lige netop dig, der læser med. De er delt op i både overkommelige priser og den lidt mere spicy ende (altså hvad jeg personligt selv synes). Der er alt lige fra beauty til noget lækkert til ganen.

Billige julekalender


24 Days Of The Enchanted Advent Calendar – 395 kr
Jeg ved godt, at de fleste nok tænker: “det er da ikke helt billigt”, men jo for en beauty kalender vil jeg faktisk sige, det er billigt. Der er også 2 andre julekalendere fra The Body Shop i år, men dem har jeg placeret ved de dyre, for de er virkelig, hvad jeg vil kalde spicy pris. Med denne julekalender bliver man taget ind i en fortryllet vinterskov, hvor man finder unikke og smukke væsener. Olivia the owl får dig igennem 24 overraskelser. Der er alt lige fra kropsplejefavoritter til lækkert hudpleje.

Lakrids Advent Calendar – 300 kr / Lakrids Family Advent Calendar – 600 kr
Kender du en, er du selv eller vil du gerne forkæle hele din familie med et stykke lakrids hver dag i december? Yeah, så er der rigelig mulighed for det. I går har Johan Bülow lanceret to julekalender. En til en enkelt person og en til hele familien.  I begge julekalendere finder man en blanding af lakrids og chokolade.


Jelly Belly Advent Calendar – 189 kr
Hvis man er helt tosset med Jelly Beans eller selv har et barn, som man gerne vil forkæle, så findes der denne Jelly Beans julekalender i år. Julekalenderen indeholder 24 forskellige smag hver eneste dag i december.


12 Day Countdown Advent Calendar  – 218,43 kr
Denne julekalender fra Asos er en lidt mere budget venlig beauty kalender. Hvis du kunne tænke dig en beauty kalender, men ikke vil bruge alt for mange penge, så er der dette alternativ. Denne julekalender indeholder 12 låger med lækkert hudpleje, makeup og hårpleje.


Once Upon A Castle – 420 kr
Denne julekalender fra Sephora er en af mine personlige favoritter. Julekalenderen er udformet som et slot og er lige noget for enhver prinsessedrøm. Julekalenderen indeholder 24 søde overraskelser: badeprodukter, hårpleje, makeup og accessories fra Sephoras Collection.


Wally and Whiz Ferskenfarvet – 299 kr / Wally and Whiz Mat Marineblå – 299 kr
Er du helt vild med bland selv slik? Så er en af disse to julekalender måske noget for dig. De indeholder nemlig 24 låger med vingummi med 12 forskellige smage.

Dyre julekalender

25 Days Of the Enchanted Deluxe Advent Calendar – 595 kr / 25 Days Of the Enchanted Ultimate Advent Calendar 995 kr
I disse to julekalender fra The Body Shop er der 25 låger.

Den med hjorten  kan man være heldig at finde en full size Body Butter, Face Mist og Matte lip Liquid. Man bliver ført igennem en skov af Dani the Deer, hvor man har kan finde små daglige overraskelser, som får en tættere på naturen. Når man til sidst har åbnet alle låge, kan man danne et puslespil, som viser nogle smukke og magiske dyr som bor i den fortryllende skov.

Den med ræven koster minder om og her bliver man ført igennem den fortryllende skov  af Freddie the Fox. I denne julekalender har man mulighed for at finde helt op til 14 full size produkter af forskellige olier og masker fra The Body Shops bedst sælgende hudplejeprodukter. I denne julekalender kan man også til sidst danne et puslespil.


The Face + Body Advent Calendar – 580,09 kr
Denne beauty kalender er fra Asos . Der er produkter for hårpleje, makeup og hudpleje.  Der er bl.a. produkter fra Clinique.


The Ritual of Advent 2018 – 535 kr
Puha, denne her har jeg også forelsket mig lidt i. Denne julekalender er fra Ritual. Den er fyldt med 24 luksuriøse Rituals produkter.


Julekalender med 24 pragtfulde smagsoplevelser – 849 kr
Er du stor fan af alt, der kan bruges som en lille snack og vil du gerne forkæles med lidt lækker alle 24 dage i december? Så er denne suveræne luksus julekalender lige noget for dig. Den indeholder lakrids, chokolade, nødder, nougat, håndlavede marcipanhjerter, karameller og meget mere.


Decléor Advent Calendar 2018 – 849 kr
Julekalender fra Decléor som indeholder 24 låger med skønhedsprodukter. En perfekt julekalender hvis du vil forkæle dig selv eller en du holder af.


Magasin Chokolade Træ Julekalender – 520 kr
Denne træ julekalender er en lækker en af slagsen fra Magasin Chokolade. Den er ikke kun fantastisk flot og er en miniaturemodel af Magasin anno tilbage 1933, men indeholder også 24 låger med 8 forskellige trøffelkugler. Der er trøffelkugler med karamel, kokos, rom, grand manier, nougat, champagne, orange og chr. 4.

2 kommentarer

 • Jeg har selv kigget på Magasins kalender nederst, den er bare så fin! Og så vil man kunne genbruge den til næste år og lave sin egen – noget billigere version 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Det er den virkelig! Jeg har selv overvejet den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUSTHAVE TASKER TIL DIN GARDEROBE