TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT

1. oktober 2018

Hey boys and girls

Altså jeg synes at det bliver koldere. Er det bare mig? Så koldt at jeg har vinterjakken på af og til. Haha. Jeg er stadig på udkig efter job. Jeg søger og søger og har søgt konstant siden i torsdags. Imens jeg kigger efter flere jobs og får ansøgt, så får jeg mine dage brugt på en gåtur som altid og praktiske ting der skal sørges for, når man bor selv.

Dagens outfit består i dag af en virkelig skrigende gul kjole fra Missguided, jakken er fra Miinto og skoene er fra Fila. Jeg synes at det her outfit er så fedt. Pelsen på jakken og den gule farve går bare så godt sammen, plus skoene der giver det et lidt poppet look. I love it. Jeg har fået en eller anden obsession med mærket Fila. Både deres tøj og sko er lige mig.

Er der et bestemt mærke I bare elsker for tiden?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar