JEG ER IKKE LÆNGERE SYGEMELDT! HVAD SÅ NU?

GIRLPOWER VINTERJAKKER 2018

Hey boys and girls

Jeg tænker dette indlæg skulle have fokus på vinterjakke. For damn det er blevet koldt girl! Jeg fik en ny vinterjakke sidste år, fordi min leopard baby som seriøst var mit kæreste eje er blevet for slidt. Den har også holdt, siden jeg var 17 og den var helt klart investeringen værd. Jeg har dog faktisk fundet en faux fur jakke, som jeg dog har savlet over de sidste par måneder og jeg tænker at passe på mine penge indtil det er black friday. Jep jep, det er med at være taktisk, når man vil have noget. Hvis man stadig tænker på noget efter flere dage, så er det, fordi man skal eje det. Am I right?

De sidste par år.. eller nej generelt altid har jeg haft en obsession med faux fur jakker. Jeg ved ikke, hvad det er. Jeg elsker bare at have noget dejligt blødt på mig og samtidig er de også bare så flotte og findes i forskellige længder og stil. Jeg vælger faux fur frem for ægte pels, da jeg ikke har samvittighed til at gå rundt med et rigtigt dyr på mig og hvis I spørger mig, så kan man sagtens finde nogle faux fur jakker, der er mindst lige så pæne som de ægte.

Nååh, men lad os komme til de lækre vinterjakker. Der er lidt i hver prisklasse.

1. Miss Monroe Coat / 2. Blake Faux Fur Jacket / 3. Biker Faux Fur Jacket / 4. Blake Faux Fur Long Hood


1. Campitello Padded Jacket / 2. Lisford Boucle Wool Coat / 3. Erica Short Padded Jacket / 4. Vida Faux Fur Jacket


1. Single Breasted Formal Coat / 2. Faux Fur Coat / 3. Objjolie Coat Noos / 4. Biker Fur Coat


1. Bershka Vinterjakke / 2. Superdry Everest Ella / 3. Monki Rey Jacket / 4. Pull&Bear Jacket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER IKKE LÆNGERE SYGEMELDT! HVAD SÅ NU?