MINE NOMINERINGER TIL GULDTUBEN 2018

MANGLER DU INSPIRATION TIL DIT OUTFIT? KIG HER!

Hey boys and girls

Så er jeg tilbage og lige for tiden får jeg virkelig udnyttet mine kreativitet, når det kommer til outfits. Jeg får tænkt i nye baner i forhold til, hvordan jeg kan mikse forskellige dele. Nogle gange er det nok bare lige med lidt ekstra smykker, sætte trøjen på en anderledes måde eller påføre et bælte. Kun fantasien sætter grænser.

Jeg tænker derfor at vise lidt af mine outfits, der har været den seneste tid og på den måde give jer noget inspiration. Jeg kender udmærket selv det med at stå og skal bestemme sig for noget tøj og man synes bare ikke, man kan finde noget eller blive tilfreds med sammensætningen. Jeg håber i hvert fald, jeg kan gøre det lidt nemmere for jer. I kan også se, at nogle af de samme pieces er blevet brugt igen og igen, men det er for at vise, hvordan man kan sammensætte en top eller f.eks. nederdel med noget andet/på en ny måde.

Mange af  billederne er bl.a. blevet lagt op på min instagram: @chanettebing og derfor er mange af billederne også tage med telefon, men det gør det også lidt mere real, føler jeg? På den måde bliver alt jeg lægger op ikke så finpudset.


2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NOMINERINGER TIL GULDTUBEN 2018