TIPS TIL DET PERFEKTE WALK IN CLOSET

RAMT AF STRESS? JEG FØLER MIG SÅ SVAG

Photo by Sandra Angelina photography

Hey boys and girls

Der sker lidt i frøken Bings tanker og det har stået på det sidste halve år, hvilket betyder, at jeg også føler mig lidt udkørt. Jeg kan ikke finde ud af, om jeg føler mig meget eller kun lidt udkørt, men yeah nevermind. Jeg har det sidste halve år haft søvnproblemer. Noget jeg aldrig har prøvet før og det skyldtes mine eksaminer, som jeg havde op til, jeg blev student. Måske virker det lidt vildt, men yeah det påvirkede mig utrolig meget. Jeg fungerer SLET IKKE under pres og derfor stressede det min krop med så mange eksaminer, hvor der kun var en dag i mellem.

Jeg har længe ikke følt mig svag og jeg ved også godt, at man ikke er svag, fordi man føler sig stresset, men jeg føler mig virkelig svag lige nu. Yeah, det er squ’ svært at åbne op om. Jeg havde kun to ugers ferie, inden jeg skulle starte på engelsk A, som jeg skal tage som supplering, for at kunne søge ind på den videregående uddannelse, som jeg gerne vil søge ind på. Jeg må indrømme, at de to uger ikke var nok. Jeg føler mig så doven, når jeg skriver, at to uger ikke var nok, men det er ikke, fordi jeg ikke vil lave noget eller ikke vil i gang med noget. Jeg føler bare en uro indeni mig, som ikke kunne forsvinde på 2 uger.

Jeg vil indrømme, at den jeg normalt plejer at være, kom frem igen i de 2 uger. Jeg havde overskud til at dyrke motion uden en trykken i brystet, jeg sov for det meste og jeg følte mig mere rolig. Nu hvor jeg er vendt tilbage til skolebænken (godt nok kun i 5 uger), så er min krop stresset igen. Jeg ved også, at stressen ikke var helt væk, da jeg havde ferie, for jeg havde få nætter, hvor jeg ikke sov så meget, men forstå mig ret. Jeg følte mere overskud og min krop slappede mere af. Jeg har næsten lige været ude og løbe her til aften, hvor jeg valgte ikke at løbe så langt, som jeg plejer, fordi min krop skreg “stop”. Jeg havde næsten en trykken i brystet hele vejen og det havde jeg også i tirsdags, hvor jeg løb.

Jeg ved bare ikke, hvilke muligheder jeg har for at få styr på det her, når jeg er færdig med supplering. Jeg har virkelig brug for en pause kan jeg mærke. Misforstå mig ikke. Jeg vil rigtig gerne arbejde og bruge mit sabbatår på det eller yeah bare få noget ud af året, men jeg kan mærke, at hvis jeg ikke passer på mig selv, så går det galt. Det er virkelig grænseoverskridende at skrive det her, men jeg følte for at dele det og vise, at selvom der er en masse flotte billeder på mine sociale medier, så kæmper jeg med nogle ting.

Det er så underligt for mig. Jeg vil rigtig gerne dyrke motion og gøre de ting, jeg normalt plejer, men fordi kroppen skriger nej, så orker jeg det nærmest ikke og jeg kan for at være ærlig, ikke lide det. Jeg føler mig så svag, når jeg skriver det her indlæg, selvom jeg godt ved, jeg ikke er det.

2 kommentarer

 • Samja

  Hej chanette
  Det er rigtig vigtigt, at du lytter til din krops signaler. Det lyder til at din krop, sjæl og sind har haft noget af en overbelastning og det kunne godt være tilfældet, hvor du har haft læst time eksamen. Jo før du lytter til de signaler jo før kan du få det bedre. Hvis det er muligt for dig så slap af alt det du kan. Hvis det kræver, at du sover meget, så gør det. Det er denne måde din krop restituere på. Tror mig det tager længere tid end mam lige regner med.. Jeg er selv inde i en periode, hvor jeg er sygemeldt, da min krop har haft en overbelastning og er stressramt. Jeg havde så heldigvis valgt at lytte til dette ret tidligt, så efter 4 uger er jeg ved at være klar igen.. håber det giver mening det jeg har skrevet og god bedring samt pas godt på dig selv. De bedste tænker herfra ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Tak for den dejlige kommentar Sanja! Det varmede virkelig og det var befriende og en lettelse at læse din kommentar. Jeg håber, du er okay og virkelig sejt, at du opdagede dine tegn så hurtigt og derfor kan komme hurtigere tilbage. Det er virkelig dejligt at høre 🙂 jeg skal gøre mit bedste og som du siger, virkelig lytte til de tegn, som min krop viser. Tak for din omsorg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIPS TIL DET PERFEKTE WALK IN CLOSET