HVORFOR SES JEG SOM ENSOM FORDI JEG LAVER MANGE TING ALENE?

MINE STUDENTERGAVER 2018

Hey boys and girls

Jeg har lige lidt overskud og tænkte jeg ville vise, hvad jeg har fået i studentergave. Jeg har fået lidt fra Pandora, Michael Kors og lidt andet lækker, som jeg er vildt glad for. Jeg har fået et Michael Kors ur af min far og hans kæreste, en halskæde og en optimist af min ældste bror og hans forlovede, en halskæde og et par øreringe af min mor, en vase af min fars kærestes veninde og sidst et par øreringe, som jeg har givet mig selv.

Jeg er virkelig glad for alle tingene og jeg er så stolt over mig selv, at jeg blev færdig. Selvom jeg allerede er rykket videre til næste skridt, som er supplering og det består jeg om 3 uger. Derefter skal jeg have en lille pause og få styr på min stress og så skal jeg arbejde, indtil jeg starter på supplering igen i foråret.

Jeg håber, I har det fantastisk!Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR SES JEG SOM ENSOM FORDI JEG LAVER MANGE TING ALENE?