EKSAMENSTRESS OG JEG SKAL KOMME EFTER DIG!

TIPS TIL AT BEHANDLE DIT HÅR & DIN HUD GODT!

Sponsoreret

Hey boys and girls

Jeg postede et indlæg omkring et hårprodukt for nogle indlæg siden (kalder man det vist?), fordi jeg ville have tykkere hår og jeg fandt så et produkt, som kunne hjælpe mig med det. Siden da har jeg faktisk kigget lidt mere på hårprodukter og hvordan jeg ellers kan “forkæle” mit hår lidt. Jeg plejede aldrig at bruge creme eller bruge nogen  produkter til håret, men det begynder at have min interesse på en måde. Måske fordi jeg er ved at blive ældre? I don’t know. Altså selvfølgelig har jeg altid brugt Shampoo og Balsam, men jeg tænker, I har forstået pointen. Jeg har dog aldrig brugt olie til håret. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg overrasket over, hvor mange forskellige produkter, der findes til ens hår, men ikke mindst også ens hud. Yeah, jeg er helt ny i det univers.

Derfor har jeg lidt tips i forhold til hårolie og hvilke I kan bruge til at forkæle jeres hår med eller hvis I bare har lyst til at prøve noget helt nyt. Bl.a. fra et mærke, som hedder Evolve. De laver produkter til ansigtet, kroppen og ikke mindst håret og deres fokus er, at bidrage til en sund og grøn livsstil, fordi deres produkter er naturlige og uden skadelige stoffer. Det kan være, du enten døjer med tørt, slidt eller glansløst hår, så er der mulighed for at finde den rette hårolie. Du kan finde en olie til lige netop dit hår: Evolve Organic Beauty.

Derudover er der også dette lækre mærke, som hedder Coola. De har meget fokus på produkter, som kan passe på ens hud, når det kommer til sommervarme eller hvis du har brug for lidt lækker tan farve. Deres produkter er 70% økologiske og beskytter effektivt ens hud. I kan finde produkterne her: Coola Suncare.

Slå jer endelig løs på hjemmesiden. Der er mange forskellige produkter (også makeup og produkter til jer mænd) til enhver smag og derudover er nogle af priserne også sat dejlig lækkert ned. Det er jo altid godt, ik?

I må have en fantastisk lørdag! Knus Bing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMENSTRESS OG JEG SKAL KOMME EFTER DIG!