HVORFOR SKAL SAMFUNDET VÆLTE NED OVER OS?

EKSAMENSTRESS OG JEG SKAL KOMME EFTER DIG!

Hey boys and girls

Jeg er godt nok en blanding her for tiden. Jeg er virkelig frustreret og samtidig tager jeg tingene stille og roligt. Ligesom sidste år faktisk. Jeg har en dejlig (definere dejlig.. rettere sagt skal overstås) billedkunst eksamen her på fredag. Jeg har 6 mundtlige eksaminer tilbage, før jeg bliver student. På den ene måde tænker jeg, at det nok skal gå og snart er huen min, men på den anden side kan jeg ikke se en ende på det.

Lyder det forvirrende? Jeg forstår jer skam godt! Jeg har besluttet mig for de kjoler, som skal bruges i den lækre studenteruge. . selvom det nok er det, jeg mindst har at bekymre mig om. Jeg har besluttet mig for at “belønne” mig selv lidt efter min første mundtlige eksamen. På den måde har jeg noget godt at se frem til og det er endda en helt gratis ting: nemlig en tur i vandet! Det synes jeg godt nok er velfortjent efter en masse nervøsitet. Jeg regner med at bestå, men nu må vi se, hvordan det går.

Jeg følte egentlig bare for at give lyd fra mig og dele mine noget så skøre tanker. Måske jeg kunne give lidt inspiration eller medfølelse til dem, som også sidder i min situation.

Jeg håber, at I har det fantastisk derude! Vejret er jo ikke til at brokke sig over eller det er i hvert fald bare min mening. Når vejret er sådan her, så behøver man jo slet ikke at rejse sydpå. Am I right?

Knus Bing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR SKAL SAMFUNDET VÆLTE NED OVER OS?