TIPS

TIPS TIL DET PERFEKTE WALK IN CLOSET

25. juni 2018

Sponsoreret


Heey boys and girls

Hvis der er noget, som jeg har rigtig meget af, så er det tøj. Det kommer nok ikke som en overraskelse for jer. Noget jeg altid har ønsket mig, er mit helt eget tøjstativ, hvor jeg kan have mine fabulous kjoler hængende og kigge på dem. Yeah, jeg kan godt lide at beundre mit tøj nogle gange. Derudover synes jeg også, det ser fedt ud og giver et overblik over, hvad man har af tøj. I kender sikkert godt det med, at tøjet roder i skabet og inde bagerst i skabet ligger der noget tøj, som man først opdager, man havde, når man får taget sig sammen til at rydde op i det.

Jeg plejede at have mine kjoler hængende i et skab, men nu har jeg mere styr over, hvilke kjoler jeg har. Ikke mindst kjoler jeg havde glemt, jeg havde. Hihi ups! Jeg ELSKER looket på mit nye tøjstativ. Det er sådan lidt råt og rustikt. Selvom jeg er en meget feminin kvinde, som elsker at gå i kjoler og generelt bare være tøset, så elsker jeg også, når der er noget attitude over tingene.

Hvis I selv kunne tænke jer at få fingrene i et tøjstativ til værelset, walk in closet eller en ny opstartet tøjbutik, kan I finde andre flotte tøjstativer her: Ziito Tøjstativ. En ting man dog skal være opmærksom på, når man samler stativet, er, at man godt kan få lidt beskidte fingre, men ellers er det super lækkert.

Så nu er jeg blevet student og er den heldige ejer af et længe ønsket tøjstativ. Jeg klager ikke. I må have en fantastisk mandag!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar