HVEM JEG ER

STUDENT 2018!

24. juni 2018

Heeey boys and girls

I fredags kom en dag som jeg de sidste 3 år kun har turde drømme om. Jeg blev nemlig student d. 22 juni og jeg kan ikke fatte, at jeg aldrig mere skal have geografi, historie, matematik osv. Ej men altså. Jeg blev fejret af min far, hans kæreste, min ældste storebror Michael, hans forlovede og min niece. Det var virkelig en dejlig dag, selvom jeg ikke havde sovet hele natten og var så smadret, da jeg endelig kom hjem, men jeg kunne ikke tænke mig mere.

Jeg havde besluttet mig for, at den dag jeg blev student bare skulle handle om mig. En dag uden noget negativt og som bare skulle nydes og jeg fik da også råbt et par gange i forhold til, at jeg var færdig. De samlede mig op på skolen, hvor vi fik lidt lækkert til ganen og derefter blev jeg kørt ud til et sted, som jeg ikke anede, hvor vi fik noget frokost. Til sidst spillede vi lidt vikingespil hjemme ved de gamle og til sidst en tur på Citronen, som er et spisested her i Svendborg. Jeg har fået nogle dejlige gaver og ikke mindst var jeg bare så glad for, at de ville holde det med mig og det som de havde planlagt.

I har sikkert lyst til at vide, hvordan mine eksaminer gik og de gik for at være ærlig ikke særlig godt, men sådan er det og jeg kom igennem. Hvilket jeg ser som en kæmpe sejr. Så kan det andet være lige meget! Til trods for at jeg som sagt ikke fik så meget søvn natten til den store dag, så synes jeg nu, jeg så meget godt ud alligevel, haha.

SHEIN -Your Online Fashion Blouse

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar