MILEY CYRUS | CONVERSE!!!

SÅDAN GIK MIN FØRSTE ARBEJDSDAG

Hey boys and girls

Som nogle måske ved, så havde jeg min første dag på arbejdet fredag og lørdag i sidste uge. Det var sådan lidt angst provokerende, fordi jeg i sidste øjeblik blev kontaktet torsdag aften, om jeg kunne tage en opgave. Jeg er blevet spurgt et par gange, om jeg kunne tage en opgave, men var nødt til at sige nej hver gang, fordi jeg ikke havde fri fra skole på det tidspunkt.

Jeg endte i Ishøj i Bilka på min første opgave, fordi jeg ikke ville virke doven eller som om jeg ikke havde lyst til at arbejde. Det var en lang tur, men det var sjovt. Jeg stod med en ny form for pink gin, som hedder Gordon’s Gin. Jeg stod med mit charmerende smil og positive udstråling og fik alligevel solgt 13 flasker første dag.
Lørdag var jeg på en opgave i Odense, hvor jeg stod med noget mousserende vin og fik solgt 14 flasker. Begge dage nød jeg det virkelig. Jeg synes selv, det var ret godt til at starte med, når jeg aldrig har prøvet noget lignende.

Jeg havde forventet slet ikke at sælge noget. Jeg havde selvfølgelig håbet på det, men havde ikke lige forventet, at det ville gå så godt. Så jeg havde fået en masse kick i maven og en masse selvtillid. Jeg glæder mig til næste opgave.

Det var virkelig angstprovokerende, fordi jeg normalt lider af socialangst og præstationsangst. Dog tænker jeg, at det er meget sundt for mig og jeg kunne mærke at det udfordrede min angst (sjovt nok), men i en positiv retning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILEY CYRUS | CONVERSE!!!