SÅDAN GIK MIN FØRSTE ARBEJDSDAG

SÅDAN FÅR DU TYKKERE HÅR | KÉRASTASE SERUM JEUNESSE

Kérastase Serum Jeunesse

Hey boys and girls

For godt og vel 2-3 måneder siden faldt jeg over et produkt, som seriøst er magi på flaske. Jeg har i en periode syntes, at mit hår var så tyndt og det gjorde mig virkelig ked af det. Jeg søgte og søgte på nettet, indtil jeg fandt en youtube video, hvor en youtuber anbefalede et produkt og jeg tænkte “what the hell” og købte det. Produktet hedder Kérastase Serum Jeunesse og det er seriøst et fantastisk produkt.

Jeg kan godt være lidt skeptisk, men jeg går alligevel positivt ind til det, når jeg prøver noget nyt og denne her Kérastase Serum Jeunesse har virkelig hjulpet på mit hår. Mit hår er blevet tykkere og mere lækkert! Plus den også gør ens hår mere blødt. Man sprayer det bare forskellige steder rundt i håret og masserer det ind i hovedbunden ca. 2 gange om dagen i ca. 3 måneder. Morgen og aften. Dog kan man også bare gøre det en enkelt gang om dagen i ca. 3 måneder og det skulle alligevel også hjælpe meget effektivt.

Jeg er normalt ikke typen, der går op i hårprodukter osv. Jeg bruger bare det, jeg synes fungerer for mig og gør noget lækkert for mit hår, men det her Serum? Ej, men det er seriøst fantastisk og jeg kunne sagtens finde på at investere i endnu en flaske.
I kan finde produktet her: Kérastase Serum Jeunesse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN GIK MIN FØRSTE ARBEJDSDAG