FASHION

MILEY CYRUS | CONVERSE!!!

2. maj 2018

Hey boys and girls

I forstår seriøst ikke, hvor meget jeg skriger indeni lige nu. Jeg er så spændt på det, som jeg lige har bestilt! Nemlig to par af Miley Cyrus nye sko kollektion som hun har lavet i samarbejde med converse!! Jeg er helt oppe at køre og især fordi disse to lækre par er på vej til mig lige nu og her. Når man er Miley obsessed, som de fleste ved, hvis de følger med på min blog, min instagram og yeah alle steder, så er det her seriøst bare så fedt og en drøm der går i opfyldelse. Eller jeg ved ikke, om det er en drøm, for jeg har mange ting bare på grund af Miley, men argh! Jeg er så excited.

Det her er ikke et indlæg, hvor jeg er blevet betalt for at reklamere for Miley Cyrus Converse (det kunne ellers være vildt, hva’?). Nej, jeg tænkte bare, at I kunne gå ind og tjekke det hele ud på Converses hjemmeside og se om noget af det falder i jeres smag. Jeg har været i tvivl om, hvad jeg skulle give mig selv i studentergave, men jeg tror da nok lige, det her er den ultimative gave til mig selv. Jeg har bestilt de to par forneden, men der findes også andre par, accessories og tøj. Yeah, nu kan I se, hvilken størrelse sko jeg bruger… nååh pyt.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar