HVORFOR ER VI SÅ BANGE FOR AT HAVE EN ANDEN MENING?

JEG ER BLEVET MIG SELV IGEN!

Photo by Sandra Angelina photography

Hey boys and girls

Lige nu skriger jeg lidt indeni, fordi jeg i denne uge får min hue, som jeg kan sætte på hovedet om godt og vel halvanden måned og jeg kan ikke forstå det. Det er surrealistisk for mig. Wauw! Det har været en kamp de sidste 3 år og den sidste halvanden måned bliver endnu mere en kamp. Jeg har gjort det indtil videre og jeg vil gennemføre det.

De sidste par måneder har jeg været frustreret over nogle ting. Både folk jeg har lukket ind i mit liv, men også folk som prøvede at få mig ned med nakken med deres bedømmelser af, hvordan jeg er som menneske. Også selvom de faktisk ikke kender mig. Jeg siger jer, det er stressende i længden, men jeg har endelig fået styr på mig selv igen. Der skulle lidt handlinger til, men jeg har i flere år lavet om på ting, hvis jeg har været utilfreds. Jeg lever efter et princip, som godt kan lyde lidt hårdt i nogle øre, men mit princip lyder: man kan ikke gå og brokke sig over noget, uden at gøre noget ved det. Enten så må man gøre noget ved det eller også må man tie stille og finde sig i det. Så hvad vil man helst?

Jeg har både fået lidt råd fra min psykolog, fordi jeg har en lærer, som kører på mig i et af mine fag. Jeg har søgt og søgt og søgt på nettet indtil jeg fandt nogle midler til, hvordan jeg kunne blive endnu mere positiv i forhold til, at jeg mistede lidt af min gnist efter en flirt. Jeg har fokuseret på mig, lyttet til mig selv og mærket godt efter. Det hele har hjulpet, fordi jeg elsker at tage ved lære og jeg er videbegærlig. Hvis der er noget, jeg ikke kan finde ud af, så reseacher jeg indtil jeg finder en metode, som er rigtig for mig til at lære noget på. Jeg indrømmer gerne overfor mig selv, at der er nogle, som er bedre end mig til nogle ting og det er jo egentlig fantastisk, at vi kan lære af hinanden.

Hvilket får mig tilbage til overskriften på dagens indlæg. Jeg er blevet mig selv igen. Den glade og smilende pige. Jeg er blevet endnu mere positiv og det troede jeg faktisk ikke kunne lade sig gøre, for det var jeg allerede meget i forvejen, men det kunne det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR ER VI SÅ BANGE FOR AT HAVE EN ANDEN MENING?