SÅDAN BLIVER DU POSITIV I FORSKELLIGE SITUATIONER

HØR MUSIK FRA SPOTIFY I LÆKKERT RETRO DESIGN

Sponsoreret

 

Chanette Bing

Hey boys and girls

Jeg har aldrig været afhængig af noget.. bort set fra én ting! MUSIK! I kender det sikkert godt selv. Musik kan være med til at udtrykke ens følelser, gøre en i godt humør og skaber generelt bare kun en positiv fornemmelse i kroppen, når man hører noget musik, man VIRKELIG elsker.

Jeg bruger musik, når jeg gør rent, vasker op eller noget andet praktisk som jo skal gøres af en selv, når man bor alene. Musik hjælper altså bare lige i de situationer, som er mindre ophisende (skal ikke misforstås). Ellers bruger jeg det, når jeg er ked af det, når jeg er ekstremt glad og når jeg går en tur og skråler med. Jeg kigger altid lige over skulderen for at se, om der går nogen bag mig, for ellers virker det simpelthen bare så akavet.. har I prøvet det? For at vise jeg ikke bekymrer mig om det, så plejer jeg nogle gange bare at fortsætte. Haha.

Jeg hører typisk musik fra enten Spotify eller youtube (som de fleste tænker jeg).

Hvis der er noget, jeg har overvejet længe, men aldrig taget mig sammen til, så er det at investere i en lille radio. Jeg hører nemlig ikke særlig meget radio. Kun hvis jeg sidder i en bil og det er virkelig sjældent. Derfor ved jeg ikke altid, hvad der er in og som er det “nye shit” folk går og synger med på.  Som sendt fra himlen (dog er jeg ikke kristen, men what the hell? I forstår udtrykket) er jeg stødt på en hjemmeside, som sælger det, man kalder Dab Radio. Det fede ved dem er, at på denne hjemmeside kan man finde Dab radioer, som har et retro look i mange forskellige farver, former og typer.

Så jeg tror da nok lige, jeg ikke har nogen undskyldninger længere, for der er mange fine radioer at vælge i mellem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN BLIVER DU POSITIV I FORSKELLIGE SITUATIONER