FASHION

SOMMERKJOLER DU VIL SE BRAND GODT UD I

30. april 2018

Hey boys and girls

Jeg vil ikke sige, jeg er gået amok med at shoppe til sommergarderoben, men jeg har da fået 2 nye kjoler i min samling, som simpelthen bare gør en kæmpe forskel for min udstråling. I kender det sikkert godt, at det er nemt at vælge den sorte kjole, som hænger i skabet, fordi den passer til alt, men jeg har de seneste par måneder følt for at prøve noget nyt. Derfor vil jeg også give jer lidt inspiration til kjoler, som er farverige og som jeg ved, I ladies vil se brand godt ud i.

Jeg har fundet forskellige sommerkjoler på forskellige sider og i forskellige farver. Nogle af dem er i en meget simpel farve, men med nogle lækre farverige accessories, kan det blive et helt fantastisk sommer outfit.

1. Black Palm Print Bodycon / 2. Short Mini Dress / 3. Petite Pink Cami Dress / 4. Animal Print Mini Dress

5. Blue Floral Print Dress / 6. Mini Wrap Dress in Lip Print / 7. Printed Wrap Dress / 8. High Neck Lace Mini Dress

9. Detail Skater Dress / 10. Tie Waist Bodycon Dress / 11. Polka Dot Blazer Dress / 12. Tie Waist Mini Dress 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar