TIPS

EN FANTASTISK KØRENDE KONFIRMATIONSGAVE

15. april 2018

Hey boys and girls

Så er det snart konfirmations tid og det er også en tid, hvor vejret så småt begynder at fortælle os, at det er sommer. Hvis du nu står og snart skal konfirmeres eller måske kender en, som snart skal, men du ved ikke lige, hvad du skal give og er total blank for idéer. Så skulle du måske overveje noget, som kan bruges her til sommer og som også er det, man kan kalde et stykke legetøj. Nemlig et Segboard.

Et segbord er ikke kun en kreativ konfirmationsgave, men kan også gives til ham eller hendes fødselsdag eller jul. Et segboard kræver lidt balance, men det er ikke en udfordring, der gør spor og du kan komme hurtigt rundt omkring med vind i håret. Hvis du nu skulle upgrade gaven total, har du også mulighed for at købe en taske, som segboardet kan være i og husk lige at købe et batteri med, for man kommer ikke så langt, hvis ens segboard ikke er opladet. De findes i forskellige typer og farver, så mon ikke du kan finde en, som passer helt perfekt?

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar