JEG TOG SÅ GRUELIGT FEJL! NU ER JEG VIDERE

SÅDAN TRÆNER JEG MIN MAVE & RØV

Hey boys and girls

Jeg er ikke som sådan en fitness-freak, men jeg kan godt lide at træne min mave, så den er flad og min røv må også meget gerne se vanvittig godt ud i mine yndlings bukser! Oh yeah. For lidt tid siden delte jeg med jer, hvordan jeg får dyrket motion og trænet uden at gå i fitness. Jeg har (ligesom mange af jer) ikke råd til fitness og måtte derfor finde kreative metoder til at få motion på. Jeg løber allerede i forvejen, men havde lyst til andre alternativer. Hvis du endnu ikke har læst indlægget, kan du finde det her: Sådan træner jeg fitness hver dag.

For at træne min mave og min røv bruger jeg to forskellige videoer og jeg siger jer! Det brænder SÅ vanvittig meget, men samtidig mærker man også, imens man er i gang, at det giver SÅ godt og så presser man bare sig selv til det sidste. Det smarte ved de forskellige øvelser i hver video, er, at instruktøren i videoen guider en igennem. Der fortælles bl.a. i den med maveøvelserne, hvordan du kan gøre dem på forskellige måder. Plus, du kan gøre det der hjemme i stuen, soveværelset eller hvor du nu lige har plads. Det er virkelig et godt alternativ til fitness og du har en, som holder dig motiveret hele vejen igennem videoen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG TOG SÅ GRUELIGT FEJL! NU ER JEG VIDERE