SÅDAN TRÆNER JEG MIN MAVE & RØV

LÆS INTERVIEW MED MIG

Hey boys and girls

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg synes, det her er en lille ting eller om det er lidt vildt, men jeg blev kontaktet for lidt tid siden af en hjemmeside, som generelt deler ting om mode og de ville lave et interview med mig. Interviewet består af mig og nogle andre mode tøser. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele denne lille nyhed med jer på en virkelig skøn fredag. Plus jeg har ferie, så det bliver ikke bedre.

I kan læse om det her: 14 Work Casual Women Dresses

Jeg vil ellers bare sige mange tak til jer, som følger med og som finder mig som en inspiration. Det varmer sådan at få at vide, når jeg har haft nogle nedture på det seneste, men det hele begynder at gå i den rigtige retning igen. I vil derfor høre mere til frøken Bing her fremover. Thank you!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN TRÆNER JEG MIN MAVE & RØV