15 SANGE JEG HØRER PÅ REPEAT FOR TIDEN | CHANETTE BING

JEG TOG SÅ GRUELIGT FEJL! NU ER JEG VIDERE

Photo by Sandra Angelina

Hey girls and boys

Jeg går weekenden i møde ved at være tro mod mig selv. Jeg har været lidt blind det sidste stykke tid. Faktisk det sidste lange stykke tid. Det plejer ellers ikke at ligne mig, men jeg forelskede mig så meget i en fyr, at jeg til sidst glemte mig selv. Det plejer ellers ikke at ligne frøken Bing, men jeg har heller ikke været så forelsket før. Ikke på den måde og i den grad.

Jeg lærte på den hårde måde i går, at den beslutning jeg tog om, at det ikke skulle være ham og jeg.. Den var mere end rigtig. De sidste 2 uger har jeg tænkt, at vi måske ville finde sammen igen bare om meget lang tid, men i går (torsdag) før spisetid fik jeg noget smidt i hovedet. Det føltes som en knytnæve lige i ansigtet og der vågnede jeg op. Jeg har været SÅ i tvivl og til sidst tænkt “nej, det var ikke den rigtige beslutning” og i det øjeblik hvor jeg tænkte det og handlede på det, så fik jeg et slag lige i ansigtet, som fik mine tanker hen til fornuften igen. Jeg knækkede og tårene løb på fuld smadder på bare 2 sekunder. Jeg vil ikke nævne 100%, hvad der skete, for det er ikke vigtigt i min pointe.

Mit mål med dette indlæg er bare, at bede jer mine skønne læsere om, at når det kommer til kærlighed, så skal I virkelig passe på jer selv! Lige meget hvor meget I elsker personen og hvor forelsket I er, så lyt til jer selv og mærk efter indeni. Nogle gange skal man holde fast i dem, som gør noget specielt ved en og som man elsker, men nogle gange er det bare ikke nok. Man er nødt til at kunne mærke sig selv hele vejen igennem og giv aldrig mere af jer selv end I får tilbage. Til sidst vil I også mærke, at det var den rigtige beslutning. Måske ikke lige nu, men på et tidspunkt.

Det ligger normalt til mig, at give den fyr jeg har noget med en masse fra starten af, fordi jeg går 100% ind til noget, når jeg falder for en fyr. Jeg viser min personlighed. You know.. alle mine skøre sider, mine dæmoner og alt der siger noget om, hvem jeg er. For mig er det en normal ting at gøre, men jeg skal virkelig til at lære at styre det. Netop fordi det gør så (undskyld mit sprog) fucking ondt i sidste ende, når man står og fyren f.eks. ikke vil mere eller ikke viser samme interesse. Så står man der.. yeah, hvordan skal jeg beskrive det.. tom og frustreret?

Hvis du som læser med, har oplevet noget lignende igen og igen ligesom jeg, så er det et tidspunkt, hvor man må til at se indad. Jeg indrømmer, at der må være en grund til, at det samme sker for mig igen og igen hvad angår kærlighed. Der er en grund til, at jeg bliver ved med at havne i den samme smerte og jeg må dykke til bunds i den og finde ud af, hvad det skyldes. Det samme må du, som læser med, hvis du har fået nok af det. Måske vælger du/jeg de forkerte typer? Måske det har noget at gøre med, at du/jeg skal prøve at tage tingene lidt mere stille og roligt? Eller en helt tredje ting. Der kan være meget, som spiller ind.

Jeg ønsker virkelig, at I passer på jer selv og så vil jeg gøre det samme fremover.
Knus Bing <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 SANGE JEG HØRER PÅ REPEAT FOR TIDEN | CHANETTE BING