HVEM JEG ER

JEG HAR FÅET JOB!

27. marts 2018

Hey boys and girls

Min fredag var generelt god, men den blev lige det bedre ved en fem tid om eftermiddagen. Jeg havde ansøgt om et job hos et firma, der hedder Promoters. De har både kontor i København, Odense og Århus. Jeg har aldrig haft et rigtigt job før. Jeg har tjent lidt på min blog og så arbejder jeg lidt for min far, hvor jeg også tjener nogle penge, men jeg har aldrig haft et job, som jeg selv har sørget for at få.

Jeg har prøvet før at søge om et job, hvor jeg hver gang er kommet til en jobssamtale, men jeg har aldrig fået jobbet. Jeg har heller ikke noget erfaring med et job som sådan, fordi det eneste jeg har med af erfaring er lidt forskellige praktik forløb i diverse tøjbutikker. Det er selvfølgelig bedre end intet, men derfor var jeg også nervøs, da jeg skulle til jobsamtale hos Promoters, fordi jeg tænker, de fleste steder selvfølgelig ser på, hvor meget erfaring man har. Alligevel… så slap jeg igennem nåleøjet og har fået et job hos Promoters. Jeg er virkelig “WTF?”, men jeg er også SÅ glad.

Jeg kommer til at være en af de søde piger, man ser stå i et center eller et supermarked og som deler nogle smagsprøver ud. Plus, jeg kommer til at stå til forskellige events og værtindeopgaver. Jeg glæder mig helt vildt!

I må have en fantastisk dag!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar