TIPS

HER KAN DU KØBE BILLIGT FITNESSUDSTYR HELE PÅSKEN!

27. marts 2018

Hey boys and girls

Som jeg har nævnt i nogle tidligere indlæg, så dyrker jeg fitness derhjemme. Jeg har simpelthen ikke råd til at dyrke fitness i et rigtigt fitnesscenter, når jeg kun lever for en SU. Derfor ved I mine læsere, at jeg bruger en youtube fitness kanal, der hedder Popsugar som alternativ. Mange af de workouts man finder på deres youtube kanal, skal man bruge enten en måtte, nogle håndvægte eller noget helt tredje for at få det ultimative ud af træningen.

For nogle dage siden opdagede jeg noget billigt træningsudstyr hos en hjemmeside, der kalder sig Billig Fitness. Hvilket var mega heldigt, fordi de netop lige nu hvor det er påske har nogle vilde tilbud på deres træningsudstyr og man får 10% rabat på hele deres webshop, hvis man bruger rabatkoden: EASTER10.

I finder de vilde tilbud på træningsudstyr her: Billig Fitness træningsudstyr.

Hvis I går op i, at jeres træning skal være lige så effektiv, som jeg gør, så er der bare ikke noget mere lækkert end at have det rigtige udstyr, når man står og giver den gas derhjemme. Om det er træningsudstyr, træningstøj, kosttilskud, you name it. I kan bl.a. finde et af mine yndlings brands Nutramino derinde. Nutramino står bag nogle lækre proteinbarer, energidrikke, proteinpulver og meget mere til ens træning.

Blå Træningsmåtte (Nu 99 kr, Før 189 kr ) / Nutramino Proteinpulver Chokolade (Nu 299 kr, Før 399 kr) / Pink Håndvægte (Nu 49 kr, før 89 kr) / Protein Shaker (Nu 19 kr, før 59 kr)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar