KONFIRMATION 2018 | Find DIN kjole her!

15 SANGE JEG HØRER PÅ REPEAT FOR TIDEN | CHANETTE BING

Photo by Sandra Angelina

Hey girls and boys

Yeah, så starter vi squ’ lige ud med noget nyt i stedet for “hey darlings”. Dette indlæg skal handle om de 10 sange, jeg hører konstance på repeat for tiden (jeg ved, at konstance ikke er et ord, men det lød nu meget godt.. eller?). Både happy songs og de lidt mere triste som jeg alligevel elsker.

Hvis jeg skal dele en lille og personlig hemmelighed, så er det, at jeg faktisk sjældent deler min musik smag med nogen. Du sidder sikkert og tænker “what? hvorfor dog det?”, men det er fordi, det er meget personligt for mig og jeg har for mange år siden oplevet, at det jeg kunne lide blev der gjort grin med. Derfor har jeg i flere år bare holdt det mest for mig selv eller delt det med dem, som står mig mest nært, men ved I hvad? Det laver vi om på lige nu og her. Jeg synes, jeg har en god musiksmag og måske jeg kan give jer gutter og gutinder et indblik i noget musik, som I ikke vidste fandtes.

Min musik smag er ret blandet og der er forskellige genre, jeg elsker at høre. De genre jeg hører mest er pop, country og rock. Så her er lidt af hvert til inspiration, hvis du mangler lidt nyt musik i din hverdag. Sangene er ikke i rækkefølge efter, hvilken jeg hører mest.

1. Hunter Hayes – This Girl

2. Demi Lovato – Sorry Not Sorry

3. Albin Fredy – Music for the Road

4. Hunter Hayes – I Want Crazy

5. Simple Plan – Can’t Keep My Hands Off You

6. Louis Tomlinson – Miss You

7. Louis Tomlinson ft. Bebe Rexha – Back to You

8. Hilary Duff – My Kind

9. Miley Cyrus – Malibu

10. Miley Cyrus – Week Without You

11. Demi Lovato – Tell Me You Love Me

12. Luis Fonsi ft. Demi Lovato – Échame La Culpa 

13. Becky G – Mayores

14. Becky G – Sola

15. Becky G – Todo Cambio

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONFIRMATION 2018 | Find DIN kjole her!