FASHION

KONFIRMATION 2018 | Find DIN kjole her!

5. marts 2018

Hey darlings og glædelig mandag!

Så er der ikke længe til, at en hel masse unge mennesker skal konfirmeres og du/I sidder sikkert allerede og glæder dig helt vildt. Det er her, I piger har mulighed for at finde den perfekte hvide kjole og føle jer som prinsesse for en dag. Alt efter hvor mange penge man har tænkt sig at bruge på sin kjole, så har jeg fundet kjoler i en pris klasse, hvor jeg tænker, alle kan være med. Både kjoler i den simple ende og kjoler med lidt mere pynt. Jeg håber, I får en fantastisk dag, når den store dag endelig kommer.

1. Tamsin Off The Shoulder Skater Dress / 2. Karina Lace Sleeve Shift Dress /
3. Lilly Lace & Mesh Insert Skater Dress / 4. Taylor Embroidered Shift Dress

5. Felizia Lace Dress / 6.Tamale Dress White /
7. Celinne Dress White / 8.Nicoletta Lace Dress Winter White

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar