3 TING JEG LÆRTE VED AT GÅ PÅ EFTERSKOLE | CHANETTE BING

WISHLIST SPRING 2018 | ESPRIT

Sponsoreret

Hey darlings

Så er foråret endelig lige rundt om hjørnet. Jeg elsker, hvordan solen bare kigger forbi en gang i mellem og jeg smiler med det samme og føler mig så meget mere tilpas i mig selv. Som jeg har sagt til mig selv før: Danmark er nu dejlig at være i, når solen er fremme og generelt, når der endelig er varmt og det er sommer.  Hvis der er et mærke, som jeg ikke har nærstuderet så meget før i tiden, så er det ESPRIT, men efter jeg tjekkede deres sortiment ud, så blev jeg virkelig positivt overrasket. Jeg ved ikke, hvordan deres stil er generelt, men de ting som de sælger på deres hjemmeside her til foråret, taler til frøken Bing her!

Her til foråret er det meget in med masser af farver og gerne blomster, men da jeg ikke er så meget til blomster på tøj, fordi jeg synes, det bliver for sukkersødt til min smag (det er bare min mening. Det er fint, at andre går med det), så har jeg fundet lidt andet. Selvom jeg elsker mode og interesserer mig for, hvad der er in på bestemte tidspunkter, så betyder det ikke, at det er det, jeg går med. Jeg synes, man skal gå i det, man selv kan lide på alle tidspunkter, lige meget hvor mange der går i noget andet. Jeg plejer normalt egentlig også at shoppe mest på f.eks. Asos, Hot Miami Styles, Boohoo og en masse andre, men jeg elsker at finde nye shoppingsider og ESPRIT’S kjoler kunne sagtens lige være sagen.

Da jeg ikke er så meget en buksepige (selvom jeg går i det af og til), så har jeg fundet nogle lækre kjoler og ikke mindst tasker. Dem må vi endelig ikke glemme! Hver af ESPRIT’S tasker findes nemlig i forskellige farver. Mega awesome! Der er links til det hele forneden.

Kjoler

ESPRIT – Velour/Stretch kjole 

Lyserød blonde kjole 

Strikkjole med volantærmer 

Ternet kjole med retro-charme

Jerseykjole

Tasker

Glitter clutch med skulderkæde

Lille skuldertaske i kunstlæder 

Kanvas-shopper med prikker og logo

Kantet shopper i glat kunstlæder

Flad skuldertaske i læderlook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 TING JEG LÆRTE VED AT GÅ PÅ EFTERSKOLE | CHANETTE BING