@chanettebing | MINE SENESTE UPLOADS PÅ INSTAGRAM

HUNKEMÖLLER | DOUTZEN’S SPORTS COLLECTION

Sponsoreret indlæg, men med mit eget valg af produkter

Hey darlings

Hvis der er et sted, jeg elsker at købe undertøj og hvor jeg ved, at jeg får, hvad jeg betaler for, så er det Hunkemöller. Når man som kvinde har et virkelig lækkert sæt undertøj på, så kan det på en måde booste ens selvtillid og man føler sig også lige det mere sexet og feminin. Har jeg ret piger? Deres produkter er generelt bare lækre, hvad end om det er undertøj, sportsstøj, hyggetøj osv. Deres produkter har generelt sådan et romantisk touch, som passer perfekt ind i frøken Bings garderobe.

Jeg har netop modtaget 2 utrolig lækre bh’er fra Hunkemöller og et par trænings tights fra Hunkemöllers ny sports kollektion, som I virkelig bare ikke må gå glip af, hvis I står og mangler noget nyt træningstøj. Jeg er selv typen, der ikke føler, jeg kan få nok trænings tights, fordi der findes så mange fede par og så får de altså også bare ens popo til at sidde lige i skabet. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg skal eje noget sportstøj fra Hunkemöller. Find de tights jeg har på her: HKMX Colourblock DK sportsleggings.

Den ene af bh’erne passer perfekt både til hverdagen, hvor jeg bare vil føle mig sexet og tilpas. Den anden passer godt til et sommerlook (selvom det er lidt tidligt at tænke på) og et fest outfit kunne den passe suverænt godt til. Am I right? Oh yes I am!

Find bh’erne her:
Prisca formstøbt stropløs bøjle bh
Carolyn formstøbt longline bøjle bh

Hvis I spørger mig, så skal man være god ved sig selv engang i mellem og hvorfor ikke forkæle sig selv med lidt ekstra lækkert undertøj fra lige præcis Hunkemöller.

Når I bestiller fra Hunkemöller,  kommer produkterne i denne fine lyserøde kasse, som virkelig bare afspejler, hvor luksuriøst og feminin man vil føle sig. Jeg har handlet hos Hunkemöller i mange år og jeg er endnu ikke blevet skuffet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

@chanettebing | MINE SENESTE UPLOADS PÅ INSTAGRAM