5 TING JEG SKAL NÅ I 2018

DE LÆKRESTE KJOLER TIL INGEN PENGE | HOT MIAMI STYLES

Hey darlings

Hvis der er noget, jeg elsker, som i VIRKELIG elsker, så er det at have kjoler i mit klædeskab, hvor jeg altid tænker “wauw, den her kjole er virkelig min”. I ved kjoler, som giver en et selvtillidsboost, når man har dem på og så må det da også gerne være kjoler, som ikke alle andre har. Det skal lige siges, at dette indlæg ikke er en reklame, som jeg er blevet betalt for at lave. Jeg ELSKER bare denne her hjemmeside og jeg har da også planer om, at en af deres kjoler skal indvies i mit klædeskab i 2018.

Hjemmesiden jeg snakker om, er hotmiamistyles.com. Jeg siger jer, jeg var lykkelig, da jeg faldt over denne side. Hjemmesidens navn afspejler nemlig lige nøjagtig de kjoler, som de sælger. De sælger kjoler, som er virkelig lækre, meget figurnære, i god kvalitet og så minder stilen lidt om det, som man bl.a. har set Kardashians søstrene gå i. I LOVE IT! Kjolerne er forholdsvis billige, vil jeg sige, men der er et minus ved siden. Jeg vil helst være ærlig over for jer, inden I forelsker jer i alt for mange kjoler. Trust me! Jeg forstår godt, hvis I gør. Minusset ved siden, er, at kjolerne sendes helt fra USA og derfor kommer der told på, men jeg vil faktisk vove og sige, at det er det hele værd. Jeg ejer allerede selv en kjole der fra og det er seriøst min yndlings kjole. De sælger dog ikke kun kjoler, men også jumpsuits, jakker, sko. You name it.

Tag et kig forneden hvor jeg har samlet lidt af det, som I kan finde på deres hjemmeside og selvfølgelig er der et link til hver af dem.

Rose gold Long Sleeves Dress

Rainbow Long Sleeves Dress

Red Ribbed Knit Double Lace Up Dress

Redd Bandage Off Shoulder Ruffle Dress

Black Gold Diamond Sequins Spaghetti Straps Dress

Black Sequins Embroidered Floral Sleeveless Dress

Denim Lace Up Off Shoulder Bell Sleeves Dress

White Embroidered Crochet Off Shoulder Bell Sleeves Dress

White Nude Illusion Victorian Embroidered Mermaid Dress 

Rose Gold Floral Sequins Off Shoulder Dress 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TING JEG SKAL NÅ I 2018