UPDATE PÅ MIT LIV! SÅDAN GIK MIN NYTÅRSAFTEN + KÆRLIGHED I LUFTEN

5 TING JEG SKAL NÅ I 2018

Photo by Sandra Angelina

Hey darlings

Så er det blevet weekend for mit vedkommende efter en dejlig ferie, som faktisk også for mit vedkommende godt kunne have varet lidt længere, men der er jo vinterferie igen om ca. en måned, så mon ikke jeg overlever?
Jeg har lidt goals = mål, jeg skal nå i 2018, som jeg tænkte, jeg ville dele med jer.

1. Melodi Grand Prix! Oh yeah baby, jeg skal til Melodi Grand Prix i Ålborg med min veninde her d. 10. februar. Det bliver SÅ vildt og SÅ mega fed en oplevelse, er jeg sikker på. Jeg har jo drømt om det, siden jeg var lille.

2. Blive student! Endnu et oh yeah baby, for jeg bliver nemlig student i år. I aner ikke, hvilken kamp det har været. Selvfølgelig kræver det arbejde for de fleste at gennemføre en gymnasial uddannelse, men jeg har virkelig været i tvivl, om jeg nu var “klog” nok til at tage en HF og det.. det har jeg så bevist for mig selv, at med min viljestyrke så kan jeg virkelig alt! Argh.. Jeg kan ikke tro det.

3. Tage supplering! I tænker sikkert what? Jeg mangler engelsk på A niveau og et yderligere fremmedsprog for, at jeg kan søge ind på min drømme uddannelse i Århus og det kommer selvfølgelig også til at ske i 2018. Det kommer jeg til at gennemføre, så jeg kan få søgt ind.

4, Få arbejdet med mit indre jeg! Det her virker nok lidt mere seriøst end de andre mål, jeg skal nå, men jeg skal nu også være god ved mig selv. Jeg har virkelig taget hånd om mig selv i forhold til de psykiske problemer, jeg har haft førhen og jeg har rent faktisk fået gjort noget ved de fleste af mine dæmoner i 2017. Det er jeg så stolt af! Der mangler lidt endnu, men dem vil jeg prøve at komme til livs i 2018. Jeg er endnu stærkere om et år, ved jeg.

5. Holde nytår i Berlin med min veninde Sille! I år holdt jeg nytårsaften med den dejligste fyr, men næste år har jeg lovet at tage med til Berlin og holde nytår sammen med min bedste veninde Sille. Hun holdt nemlig nytår der i år og hun forklarede, hvor fedt det var. Det skal da helt klart prøves!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE PÅ MIT LIV! SÅDAN GIK MIN NYTÅRSAFTEN + KÆRLIGHED I LUFTEN