TIPS

SÅDAN TRÆNER JEG FITNESS GRATIS

18. januar 2018


Hey darlings

Hvis der er noget, jeg altid har været vant til, så er det at dyrke motion. Jeg har altid cyklet i skole (selvom vi havde bil), gået til dans, gået en masse ture, prøvet at gå i fitness, løbe udenfor og nu laver jeg endnu en ny ting.

Jeg bor for mig selv og som mange sikkert kan nikke genkendende til, hvis de er i samme situation, er, at man har ikke råd til at gå i fitness, men man vil vildt gerne gøre det alligevel. Det er faktisk muligt at gøre derhjemme. Altså jo selvfølgelig kan man lave maveøvelser osv hjemme, men jeg har et lille tip, jeg vil dele med jer, hvis I gerne vil have følelsen af “fitness” derhjemme også.

Nogle af jer har måske prøvet holdtræning i et fitness og for mit vedkommende synes jeg, det er virkelig fedt og sjovt. Jeg prøvede både workouts, hvor man trænede mave, røv, lår osv , jeg prøvede zumba og en form for diskodans. Det var vildt sjovt! Noget lignende er faktisk muligt at gøre hjemme.

Jeg bruger en youtube kanal (I tænker sikkert what?), men den kanal jeg bruger, er faktisk virkelig smart. Youtube-kanalen hedder: Popsugar fitness. Det er en kanal, som underviser en i forskellige former for motion. Mest workouts, men også dans, boksetræning, pilates, yoga, osv. Der er så meget at vælge i mellem!

De har også lavet forskellige playlister, som de har delt op i emner. Både videoer hvis man kun har tid til at dyrke motion i 5 minutter, 10 minutter, 15 minutter, 20 minutter (nu har I vist forstået pointen). Det er virkelig smart, synes jeg og det er helt gratis. De deler en ny træningsvideo hver uge. Udover at de har en fitness kanal, så har de også en kanal, som hedder: Popsugar food. Her deler de idéer til lækre opskrifter.

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Emilie 18. januar 2018 at 15:43

  Fedt! Jeg er selv netop stødt på en fantastisk yoga-youtuber, så jeg er helt hooked på konceptet!

  • chanettebing
   Svar chanettebing 26. januar 2018 at 10:14

   Ej hvor fedt! Det er nemlig mega smart, at man kan gøre det gratis hjemmefra 😀

  Skriv kommentar