ET BRUGBART RÅD TIL DIG I DEN MØRKE TID

NEW IN | 9 KARAT GULD & HVIDGULD + ADVENT KONKURRENCE

Reklame

Hey darlings og glædelig jul!

Jeg har sådan glædet mig til at vise jer, hvad jeg har modtaget fra https://www.chanti.dk/ og samtidig har I mulighed for at deltage i deres 2. advent konkurrence og andre konkurrencer, som jeg fortæller mere om forneden.

Jeg har modtaget denne fine ring, som er i 9 karat guld og 9 karat hvidguld. Jeg er ubeskriveligt glad for den og forestiller mig, den vil passe perfekt til den kjole, jeg har valgt til juleaften. Hvis du selv kunne tænke dig en unik ring eller mangler den perfekte gave til en, du holder af, så er CHANTI’s ringe, som I kan finde via dette link https://www.chanti.dk/p-ringe  et sikkert valg. Du behøver nemlig ikke at føle dig broke efter en handel på deres hjemmeside, fordi de har ringe i mange forskellige prisklasser.CHANTI er en butik, som jeg har brugt i mange år. Jeg har både brugt den til at købe ringe, men noget jeg gerne køber er ørestikker/øreringe. De har et vildt stort udvalg og man kan finde lige den ørestik eller ørering, som passer til ens personlighed eller interesser. For at det ikke skal være løgn, så er der lige nu fokus på nogle vildt flotte øreringe, som indeholder 8 karat guld i deres 2. advent konkurrence, som slutter på fredag. I kan finde konkurrencen her: CHANTI øreringe konkurrence. Ellers har de også andre konkurrencer løbende på deres facebook side i løbet af december.

Ikke mindst har CHANTI også fået deres egen og nye grossistside https://www.chanti.com,  som jeg synes I helt klart skulle tjekke ud. Der er nok af muligheder til at forkæle dig selv eller en du holder af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET BRUGBART RÅD TIL DIG I DEN MØRKE TID