6 AF MINE GUILTY PLEASURES

EN DRØM ER GÅET I OPFYLDELSE!!

Hey darlings

Jeg er tilbage på bloggen efter at have taget nogle dage fri og bare nydet, at jeg har ferie. Jeg føler mig lidt doven, fordi jeg ikke får blogget, men jeg har kunne mærke, at jeg har haft brug for lidt ro. You know: sove længe, slappe af, se en god film eller serie eller løbe en enkelt tur og bare få koblet af på forskellige måder.

Dog har jeg en fantastisk ting at dele med jer, som jeg stadig ikke helt kan fatte. Jeg har siden, jeg var helt lille, altid elsket Melodi Grand Prix og jeg har nærmest set det hvert år. Jeg har været limet til skærmen og bare drømt om at komme ind og se det live! Guess what!? Jeg skal ind og se det live her d. 10. februar med min veninde Sille. Jeg fik det som en adventsgave af min fars kæreste og jeg skreg, da jeg så det.

Dette bliver bare en af de fantastiske minder, jeg skal få i 2018 og jeg tror, at 2018 bliver mit år. Jeg har ikke som sådan på noget tidspunkt følt, at nogle år var mit år, fordi jeg egentlig bare tager dagene, som de kommer, men denne her gang har jeg en god fornemmelse.

Jeg har arbejdet SÅ meget med min psyke og generelt mig selv det seneste år, at I ikke fatter det. Nøj, hvor har jeg fået taget fat omkring mig selv, mine følelser som var lidt ude af kontrol nogle gange. Jeg har generelt fået bekæmpet dæmoner ved mig selv, som jeg ikke kunne lide var en del af mig og også sider som jeg ikke kunne lide ved mig selv. Jeg er der ikke helt endnu, for det tager tid at bekæmpe svære sider efter mange års kamp, men der er ikke lige så lang vej, som der har været. Jeg tænker, jeg fortæller lidt mere om det i det nye år.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 AF MINE GUILTY PLEASURES