TODAY'S OUTFIT | BIEBER HOODIE

5 TING DU IKKE MÅ GLEMME INDEN JULEAFTEN | CHANETTE BING

Photo by Sandra Angelina Photography

Glædelig jul darlings

Om ikke så længe er det jul (no shit, det havde I nok set), men inden juleaften er der et par ting, som man skal huske at få gjort. Jeg har derfor lavet en lille huskeliste med 5 ting, så du kan blive ordentlig klar til en hyggelig juleaften med din familie.

1. Pak gaverne ind! Dette punkt virker nok temmelig obvious, men af en eller anden grund gemmer man det alligevel til dagen, hvor juleaften står for døren. Hvis man derfor ikke vil stresse sig selv mere end højst nødvendigt, er det en god idé at pakke gaverne ind dagen før eller nogle dage før jul, når man har fået handlet gaverne ind.

2. Mandelgaven! Den som man kan vinde, hvis man får mandelen og man skal jo så vidt muligt finde noget, som alle kan bruge og det er ikke altid lige nemt.

3. Juletræ! Det fine træ som skal pyntes, lægges gaver under og endda måske danses rundt om. Der er forskellige traditioner i forhold til, hvornår man køber det, men hvis du ikke har tænkt på det endnu, kan du stadig nå det.

4.  Menuen! Hvis det er dig, som skal stå for maden eller måske skal hjælpe til, er det vigtigt, at maden som skal spises juleaften, er klar og parat til at blive lavet. Ellers får I nok ikke så meget at spise. Husk derfor anden eller flæskestegen (alt efter hvad I spiser). Husk også det der skal bruges til at lave ris ala mande, julesnacks, en god vin, kartofler, sovs, chips til maden, rødkål og hvad I ellers plejer at spise og drikke juleaften.

5. Borddækning! Hvis du gerne vil være kreativ med borddækningen, er det med snart at få det gjort. Det vil sige både duen, stearinlys, servietter, bestik, glas, tallerkener. You name it.

Jeg håber, I får en fantastisk jul alle mine dejlige læsere og ikke mindst får nydt dagen med dem, I holder af. Smid en kommentar med hvem I skal holde jul med og hvad I spiser juleaften 🙂

5 kommentarer

 • Alle mine pakker er klaret og pakket ind, sågar afleveret hos mine forældre. <3. Jeg tror jeg har styr på det hele, haha.
  Godt jeg ikke skal stå for maden dog, det er noget af et projekt sådan en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Haha, ej hvor godt! Yeah, jeg skal heller ikke stå for julemaden 😀 heldigvis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har for en gangs skyld været meget tidligt ude med julegaverne i år, som alle er blevet købt på mine rejser i efteråret. Så jeg kan egentlig bare læne mig tilbage nu og glæde mig til at julemiddagen bliver serveret på søndag (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg køber normalt altid mine gaver i November. I år har været lidt anderledes og jeg er kommet lidt bagefter, der er dog heldigvis ved at være styr på både gaver og julebag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | BIEBER HOODIE