HVEM JEG ER

EN WEEKEND FULD AF JUL

3. december 2017


God formiddag darlings

Ej, hvor har jeg haft en skøn weekend! Jeg har haft en weekend, hvor der er sket lidt og samtidig har jeg været så heldig, at samle noget sygdom op til weekenden også. Måske ikke så heldigt alligevel, haha.

Fredag blev brugt på en tur i biffen med min fars kæreste, hvor vi så Bad Moms Christmas og den var SÅ sjov og SÅ god! Wauw, den kan virkelig anbefales, hvis man har lyst til et godt grin, julehygge og tøsehygge.

Lørdagen bestod af en tur til Fredericia med min far og hans kæreste, hvor vi skulle se musicalen Seebach klokken 15. Vi gik rundt i gågaden for at finde en café, vi gad spise på. Imens vi gik rundt i gaderne, kunne vi høre julemusik og se julemænd. Den café vi fandt, var der desværre ikke plads på og vi måtte vende tilbage senere, men lige som vi havde trådt ud af caféen, kom tjeneren ud og sagde hun havde et stort bord nede i hjørnet, vi måtte sidde ved. Det tør i hvert fald siges, for det var et kæmpe rundt og fint bord. Så der var i den grad plads til os alle 3.

Musicalen var FANTASTISK lavet. Jeg har aldrig set noget lignende! Skuespillerne, musikken og skiftet mellem de forskellige scener fungerede bare ubeskriveligt godt. En oplevelse jeg ikke ville have været foruden! Wauw siger jeg bare.

Lige nu sidder jeg og skriver dette indlæg (det er endda første søndag i advent) og ærger mig lidt over, at jeg ikke kan vise jer nogen billeder, men jeg valgte lidt bare at være i nuet og nyde det hele.

Senere skal jeg igen se min far og hans kæreste, hvor vi har vores årlige tradition i december, som går ud på, at vi mødes hver advent og sidder og julehygger med æbleskiver, pebernødder, gløg og stearinlys. Indtil da skal jeg slappe af og få plejet min sygdom.

Hvordan har jeres weekend været og har I nogen specielle traditioner i jeres familie?

Knus Bing

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar