10 TING DE FLESTE PIGER KENDER TIL

UPDATE | JEG HAR FÅET JOB!


Hey darlings

Det er blevet onsdag og også min første dag på mit nye job… og yeah, I læste rigtigt. Jeg har aldrig som sådan haft et job. Jeg har tjent lidt penge via min blog og det har såmænd været det. Jeg har aldrig prøvet at have et job, hvor man har nogle faste timer, man arbejder, men det har jeg nu og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg har fået et job som kommunikationsmedarbejder, hvor jeg skal hjælpe med kommunikation (sjovt nok), blog indlæg, branding og lidt andet forskelligt.

Jeg startede i dag og min anden gang er på fredag. Jeg regner med at det vil lære mig nogle ting, som jeg bestemt kan bruge i fremtiden, når jeg vil studere på marketing and management communication på Århus universitet og alle de andre muligheder det måske kan bringe mig. You’ll never know.

Jeg kan mærke, at efter jeg har fået mine øjne op for at ville arbejde med marketing og branding af mærker/firmaer, at samtidig er mine tanker også begyndt at søge i andre retninger. Før følte jeg mig usikker, men i denne beslutning føler jeg mig mere sikker og kan rent faktisk se en vej foran mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DE FLESTE PIGER KENDER TIL