10 TEGN PÅ AT DU ER I KLØERNE PÅ EN NARCISSIST

TOMMY HILFIGER BOOTS | NEW IN

Sponsoreret


Hey darlings

Jeg har modtaget disse Tommy Hilfiger støvler og prøv lige at kigge på de her skønheder. Det er egentlig et par gummistøvler, men kan også sagtens bruges som et par vinterstøvler, fordi der er for indeni.

Første gang jeg havde dem på, var i weekenden, da jeg skulle ind og besøge min mor i Odense og jeg havde virkelig lyst til at have dem på, fordi de gjorde et eller andet ekstra ved mit outfit. Jeg var dog lidt skeptisk, fordi I kender sikkert godt det med, at nye sko godt kan gnave i starten, fordi de lige skal gåes til, men de her var der overhovedet ikke nogen problemer med.

Jeg har altid gerne ville eje noget fra mærket Tommy Hilfiger, fordi jeg beundrer deres design og produkter og takket være footway.dk blev det muligt for mig. Det er ikke altid, man kan regne med, at selvom det koster mere, at så er kvaliteten også i top, men det må jeg sige, at mærket lever op til.

Jeg kan virkelig anbefale jer, at hvis I mangler et par nye sko, så skal I tjekke footway.dk ud, fordi I kan regne med at finde et par lækre sko fra måske et af jeres yndlings mærker og spare nogle penge fordi stortset alle deres sko er sat ned i pris. Det kan være enten et par sneakers, et par biker boots, stiletter, osv. I kan virkelig spare nogle penge og være sikker på at modtage et par ligesom jeg selv, der bare er i en perfekt kvalitet.

Plus leveringstiden går virkelig stærkt og man føler bare, at det hele fungerer, når man handler der. Det er også en vildt god julegave til en, man holder af eller et ønske man kan sætte på sin ønskeliste.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TEGN PÅ AT DU ER I KLØERNE PÅ EN NARCISSIST