10 SMUTVEJE TIL JULEGAVER UNDER 200 KR

10 TEGN PÅ AT DU ER I KLØERNE PÅ EN NARCISSIST


Hey darlings

I undrer jer måske over overskriften, men jeg tænkte, at jeg ville dele ud af min viden, som jeg har fået ved at sætte mig ind i forskellige typer af mennesker. I dette indlæg vil jeg snakke om narcissister og give tips til, hvordan du spotter dem.

Narcissistiske mennesker er ufattelig god til at få andre til at føle sig mindre værdi og det værste er, at de ikke engang er klar over det. Hvis du prøver at konfrontere dem med noget, de har gjort forkert, så vil de automatisk vende den rundt mod dig, så det er din skyld i stedet. Det er ikke helt fair, vel? Nej, det er det ikke. Folk der ikke er narcissister, kan sagtens tåle at modtage kritik.

Personen du kender vil sætte sig i din situation og sige undskyld, fordi personen jo ikke ønsker at gøre dig ked af det eller ondt. Hvorimod en narcissist vil som sagt vende den rundt, så det er dig, der har skylden. Også selvom I står i en situation, hvor du slet ikke har gjort den ting, der bliver diskuteret, så vil narcissisten bare dreje emnet om til noget andet, som du har gjort.
I den situation vil du så måske glemme, hvad det var du sagde fra overfor, uden at få en undskyldning og begynde at undskylde overfor narcissisten, fordi du jo ikke ønskede at gøre personen ondt. Kan du se et mønster? Personen kører altså din fornuft rundt i manegen og får dig til at få det dårligt med dig selv over, at du begyndte at konfrontere ham eller hende med sine fejl.

Hvis du i sådan en situation står og begynder at få tanker, der minder om de her: “hvad er det der sker?”, “hvad?”, “er det mig, der er forkert på den?”, “Er det mig, der er skør” eller “det her giver ikke nogen mening”, så vil jeg bede dig om, at holde RIGTIG godt fast i de tanker! For i det sekund hvor du står og tænker “er det mig, der er åndssvag?”, så er det IKKE dig, der er åndssvag. Det er din fornuft, der lige vækker dig et split sekund og du skal dermed bakke ud, holde fast i dig selv og ikke finde dig i den opførsel.

DU sagde fra overfor noget, DU ikke syntes var helt fair og det skal du holde fast i! Det skal ikke være dig, der skal føle skyld eller føle du bliver nødt til at undskylde, fordi den kan I tage bagefter, når personen til at starte med har indrømmet sin egen fejl overfor dig. Hvis det ikke sker, må du holde fast i dig selv og gå.

En narcissist er ekspert i, at få dig til at føle dig mindre værd. De er ekspert i, at få dig til at tro, det er dig, som er noget i vejen med og dig som laver alle fejlene, men vi ved vist alle sammen godt, der skal to til en tango og derfor kan det ikke kun være den ene, som laver alle fejlene. En narcissist er ikke til at diskutere med og kan ikke se sine egne fejl, medmindre personen får et wake-up call på en eller anden måde.

Derfor mit råd: Hvis du har mistanke om, at du er blevet fanget i sådan et menneskes klør, så kom væk fra det med det samme. Det bliver ikke bedre og du ødelægger dig selv mere og mere. Du tjener ikke den slags behandling og du skal passe på dig selv!

Jeg skal lige huske at sige, at jeg ikke er psykolog eller ekspert indenfor sådan nogle områder. Jeg har mine egne erfaringer med denne her slags mennesker og derfor ved jeg, hvordan disse situationer skal takles og hvordan man passer på sig selv.

10 TEGN PÅ, AT DU LEVER MED EN NARCISSIST

1. Han eller hun holder fast i sin egen forklaring og vil ikke lytte til dine forklaringer, når du forsøger at forsvare dig mod en falsk anklage

2. Han eller hun bliver enten fornærmet, sur eller kold, hvis du siger personen imod eller ikke indretter dig efter personens behov

3. Han eller hun prøver, at få alt til at fremstå perfekt overfor familier og venner, men bag lukkede døre er det det ikke

4. Han eller hun føler sig som offeret hver gang I skændes

5. Han eller hun skyder altid skylden på andre, hvis noget går galt

6. Han eller hun kan ikke tåle nogen former for kritik uden at slynge den tilbage i hovedet på dig

7. Han eller hun virkede charmerende i starten, men er pludselig blevet helt omvendt

8. Hvis man f.eks. fortæller en vittighed, som gik lidt over stregen og gjorde dig ked af det, vil han eller hun være ligeglad og mene det er dig, som er noget galt med eller tager ting for nært

9. Han eller hun tager aldrig ansvar for sine egne handlinger

10. Han eller hun manipulerer dig til at tro, det altid er dig, som har gjort noget forkert

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SMUTVEJE TIL JULEGAVER UNDER 200 KR