UPDATE | JEG HAR FÅET JOB!

10 SMUTVEJE TIL JULEGAVER UNDER 200 KR

Hey darlings

Okay, jeg indrømmer det. Jeg er allerede gået i gang med min ønskeliste.. jep og jeg lavede den allerede for lidt tid siden, fordi jeg tænkte, jeg heller måtte skrive ting ned, som jeg f.eks. manglede i mit køkken. I kender sikkert godt det med, at man kommer i tanke om noget og tænker “ej, det husker jeg igen på et andet tidspunkt” og nej, det gør man bare ikke.

Derudover skal jeg selv give gaver i år og jeg lever kun for en SU. Jeg har derfor fundet min kreative sjæl frem og giver jer 10 tips til gaver for under 200 kr.

Gaveæsker


Hvis der er en ting, hvor man kan finde noget, som passer ind hos kæresten, veninden eller et familiemedlem, så er det en gaveæske. Man kan jo både finde gaveæsker med makeup, cremer, dufte osv. Hvorfor ikke forkæle en, man holder af med noget fra f.eks. deres yndlings mærke eller lignende? Der kan bl.a. finde denne gaveæske fra Gosh og en masse andre lækre gaveæsker hos magasin.dk.

Smykker


Man kan sagtens finde smykker til maks 200 kr, som er virkelig flotte. Bl.a. kan I finde nogle vildt flotte kvalitets øreringe hos chanti.dk. Der er både ørestikker, lange øreringe eller hvad man nu har lyst til at forkæle ens sine nærmeste med. Plus, I kan finde fine armbånd og halskæder i god kvalitet. Hvad med en navnehalskæde? Det kunne også være et hit.

Parfume fra DKNY 

Hvis man har lyst til at forkæle en med en parfume, men ikke har råd til de helt dyre, kan man sagtens købe en parfume fra DKNY til 149 kr hos matas.dk. Det er derfor stadig muligt at finde en lækker duft fra et awesome mærke som DKNY til en, man holder af.

Oplevelsesgaver


Du kan enten gå på nettet og købe en oplevelse, som vil glæde en, du holder af. Måske oplevelsen var et et minde, I kunne få sammen. Du kan også lave et hjemmelavet gavekort til en oplevelse. Det kan enten være brunch for 2, café besøg eller hvad din pengepung lige kan holde til, når du har 200 kr at gøre godt for. Lige meget hvad du finder på, er jeg sikker på, at personen vil elske det, fordi det er tanken, der tæller.

Gavekurv 

Hvis der er noget, som er et sikkert hit, så er det en kurv med godter og personlige ting, som beskriver ham eller hun, du giver den til. Det kan være deres yndlings chokolade, nogle ting med personens yndlings farve, en rødvin eller hvidvin (hvis personen er til den slags) eller noget andet drikkelse. Prop nogle ting i kurven som viser, at du lægger mærke til, hvad han eller hun har fortalt dig. En personlig og ikke så dyr gave. Win win situation!

Cosmetic Organizer 

En af dine nærmeste går sikkert med makeup til hverdag eller i weekenderne og derfor kan en god gave være en cosmetic organizer. Den behøves ikke kun bruges til makeup, men kan også være smart til smykker. Lige nu hos Cocopanda kan der fås lidt forskellige, men jeg har fundet denne til 107 kr.

Køkkenudstyr

Okay, denne her hører måske ikke under de mest fantastiske gave ideer, men jeg har det f.eks. selv på min egen ønskeliste i år. Gå lidt på opdagelse i hvad en af dine nærmeste måske mangler eller det kan være, de har kommenteret på noget, som de synes er vildt flot eller lignende. Det er vanvittig praktisk og skønt at få noget i gave, som man mangler i sit køkken, for det er måske ikke lige det, man helst vil bruge sine penge på. Derfor = en god gave.

Sportsudstyr


Måske en du kender går meget op i sport. Det kan være løb, fodbold, cykling, dans eller hvad det nu kan være. Det kan være alt lige fra løbesko, til pulsmåler, yogamåtte eller små håndvægte. En der elsker sin sport, elsker også at få noget til sin sport i gave.

Lækkert hyggetøj 


Med hyggetøj mener jeg lækre sutsko, en vildt blød jumpsuit eller et dejligt sæt nattøj, man kan bruge hele dagen i. Enten når det er koldt og gråt udenfor, man er syg eller bare lige føler for en forkælelsesdag, hvor man intet skal.

Chokolade

Noget man altid kan bruge til at forkæle ganen med, er chokolade. Du kan finde noget lækkert kvalitetschokolade og gøre en du elsker virkelig glad! Måske du kan finde noget vildt lækkert hos Frelsen eller måske du selv kender en anden butik, som bare sælger noget vildt lækkert.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE | JEG HAR FÅET JOB!