VINTERDEPRIMERET | 4 MÅNEDER HVOR JEG IKKE ER MIG SELV

PRISVENLIGE / LUKSUS JULEKALENDERE 2017 | CHANETTE BING

Hey darlings

Jeg elsker at forkæle mig selv med en julekalender hvert år. I ved sådan en lille overraskelse til sig selv hver dag i december. Jeg synes december er sådan en hyggelig måned. Tøjet består for det meste af hyggelige sweatere, en lækker vinterfrakke, cute vinterstøvler, handsker og et dejlig tørklæde. Når man sidder derhjemme, hygger man med varm kakao, pebernødder, æbleskiver, stearinlys og julekalender om aften. Uuh, det er lige noget for mig. Er jeg den eneste, der lige pludselig komme i julehumør?

Derfor har jeg fundet lidt forskellige julekalender, som man kan forkæle sig selv med. Jeg har delt det op i prisvenlige julekalendere og de lidt mere dyre julekalendere. Jeg ved, det er forskelligt, hvad man definerer som billigt eller dyrt, men hvis man f.eks. lever af en SU ligesom jeg, så har man måske ikke helt råd til en julekalender, der koster alt for meget. Her er lidt inspiration i hvert fald!

Prisvenlige julekalender 2017

Technic Advent Calendar (181 kr)
Vil du gerne forkæle dig selv med nyt makeup hver dag, men du har ikke råd til en fancy julekalender fra NYX, er denne julekalender et godt alternativ. Du får nemlig makeup produkter fra mærket technic. Julekalenderen består af lige fra neglelak, øjenskygger, pudder til lip gloss. Der er mulighed for at få en masse lækkert denne december.

Tanya Burr 12 Sweat Days Beauty Calendar (221,50 kr)
Her er endnu en billigt beauty julekalender, hvis du ikke har råd til en af de vildt dyre. Den er lidt dyrer end den fra Technic og har kun 12 låger, men til gengæld får du også nogle vildt lækre produkter, som er lavet af youtuberen Tanya Burr.

Toms Julekalender 2017 (99 kr) 
Hvis du er til en helt almindelige chokolade julekalender, men gerne vil have chokolade, som virkelig bare smager godt, skulle du prøve denne fra Toms.

English Tea Julekalender 2017 (89 kr)
Hvis du elsker at sidde med en kop te, når det er koldt, hvorfor så ikke forkæle dig selv med en julekalender, hvor du får en ny te hver dag? Denne julekalender indeholder økologisk te fra mærket English Tea og består af 25 låger.


Magasin Kaffe Julekalender 2017 (225 kr)
Hvis du derimod er mere til kaffe, er der også denne mulighed. Julekalenderen består af 24 låger med kaffekapsler fra Estate Coffee, som passer godt i Nespresso maskiner.

Luksus julekalender 2017


The ritual Advent Calendar 2017 (525 kr/ 725 kr)
Hvis du er helt tosset med makeup og gerne vil teste Rituals produkter eller kender til dem i forvejen, kan du få fingrene i deres julekalender 2017. De har ikke kun én julekalender, du kan vælge, nej de har 2. De har en exclusive og en deluxe. I begge julekalendere får du produkterne i en flot og faverig æske.


Asos Advent Calendar 2017 (561 kr)
Hvis du er lige så tosset med Asos, som jeg er, vil denne julekalender passe perfekt ind i din december. Der er helt op til 25 låger. 24 af lågerne består af produkter og den sidste indeholder en rabatkode. Julekalenderen indeholder hudpleje, makeup, hårprodukter og en rabatkode.


Lookfantastic Advent Calendar 2017 (750 kr)
Med dette års julekalender fra lookfantastic har du mulighed for at prøve et helt nyt univers af produkter og dermed finde nye favoritter. Der er 4 låger med 9 full size produkter og 16 deluxe sample sizes. Du kan forudbestille den lige nu og gøre din jul helt fortryllende ved at forkæle dig selv med overraskelser hver dag.


NYX Professional Make up Kiss & Tell Advent Calendar (510 kr)
NYX er igen ude med en julekalender og denne gang får du 24 forskellige læbeprodukter hver dag i december. Der er lige fra matte læbestifter, til almindelige læbestifter, lip gloss og meget mere.


The Body Shop Advent Calendar (395 kr, 595 kr, 995 kr)
Hvis du er tosset med produkter fra The Body Shop, skal du helt klart have fat i en af disse 3 kalendere. Den til 395 kr har en værdi på 850,, hvor du får 24 lågner med lækre produkter. Den til 595 kr har en værdi på 1190 kr og den til 995 har en værdi på 2200 kr, hvor du får 25 låger med skønne produkter.

Skriv en kommentar

 • Lars Peter Bjerrehus

  Hej Chanette.
  Jeg så dit indlæg og vil gerne anbefale denne julekalender med nespresso-kapsler, som jeg købte til min kone og mig selv sidste år: https://www.kaffekapslen.dk/kapseljulekalender-nespresso.html

  Jeg har ikke prøvet den fra magasin, men vi var meget glade for den fra kaffekapslen hvor der var 24 forskellige kaffekapsler – og de koster ca. det samme.

  Mvh
  Lars Peter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Lars!
   Mange tak for din kommentar! Jeg tjekkede den lige ud og den julekalender virker som en perfekt gave til en,
   man holder af 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTERDEPRIMERET | 4 MÅNEDER HVOR JEG IKKE ER MIG SELV