3 SITUATIONER HVOR VI OPFØRER OS UPASSENDE UDEN AT TÆNKE OVER DET

NEW IN | MAKE UP FACTORY PROFESSIONALS PRODUCTS

Sponsoreret indlæg 

Hey darlings

Så er der nyt in i makeup samlingen hos frøken Bing her. Jeg har fået makeup fra mærket Makeup Factory ind ad døren og nyt makeup kan man jo altid bruge. Eller er det bare mig? Jeg er ikke typen, som sidder og eksperimenterer en masse med makeup, men når jeg endelig skal lægge makeup til f.eks. hverdag, fest eller hvad det nu kan være, så vil jeg gerne have, at det er produkter, som er af god kvalitet. Derfor har jeg ikke lige så meget makeup som så mange andre piger, men til gengæld har jeg vildt lækre produkter.

I forhold til hverdags makeup er det meget forskelligt, hvordan jeg lægger den. Nogle gange sørger jeg for, at makeuppen omkring øjnene ser meget neutral ud og tilføjer derfor en læbestift, som har meget farve. Andre gange laver jeg bare et helt neutralt look. Jeg valgte at lave et lille hverdagslook ud af nogle af produkterne, som I kan se allernederst i indlægget.

Der var lidt forskelligt med i den lille pakke, som jeg modtog og der er også linket til produkterne under billederne. Priserne på produkterne fra Make up Factory ligger i en overkommelig prisklasse, men kvaliteten ligger på niveau med MACs produkter.

Hvis man nu skulle have lyst til at vide mere, kan man gøre det på deres hjemmeside: beautysystem.dk
Og deres facebook side: CKE Beauty Klub

7 Oils Elixir / Lip Color / Art Of Glow Stick / Non-Smudge Mascara

Bamboo Lip Peeling / Just Pigments

På billedet forneden har jeg testet en læbestift, 2 øjenskygger og en highlighter for at se hvor synlige produkterne er, når de kommer på huden.

1. Man kan virkelig se, hvor pigmenteret farverne er og hvordan de nærmest skinner

2. Produkternes udseende ser professionelt ud og derfor lever mærket op til det, som man faktisk får, når man køber produkterne.

3. Plus overkommelige priser, så hvad mere kan man forlange?


Dette er så hverdagslooket, som jeg har haft i dag. Jeg har brugt de 2 øjenskygge, highlighteren og læbestiften.
Jeg synes, at looket blev meget naturligt, som jeg også ville have det, men jeg valgte at sætte læberne i fokus og det må man da i den grad også sige, de blev.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 SITUATIONER HVOR VI OPFØRER OS UPASSENDE UDEN AT TÆNKE OVER DET