PRISVENLIGE / LUKSUS JULEKALENDERE 2017 | CHANETTE BING

NÅR MAN SKIFTER RETNING – JEG SKAL IKKE VÆRE STYLIST


Hey darlings

Yeah, der er sket lidt ændringer i forhold til, hvilken vej jeg vil gå i livet. Jeg har altid været tosset med mode. Siden jeg var lille, tror jeg. Jeg elskede at give mine bratz dukker og barbie dukker det rigtige tøj på og har altid elsket klæd ud spil på nettet. Derudover får jeg en form for drug ind i mig, når jeg sidder med et modeblad (mærkelig metafor, but you get what I mean) og yeah det har bare altid været mig.

Derimod har jeg også altid tænkt… er modebranchen virkelig noget for mig? For jeg er samtidig også god til at skrive og jeg elsker at skrive og stave korrekt. Jeg elsker også sprog og har nemt ved at lære et nyt sprog, hvis jeg gerne vil lære det. Netop derfor dansk og engelsk altid har været min stærke side og nu vil jeg så prøve at tage spansk også. Jeg kan godt lide at indrømme overfor mig selv, hvad jeg er god til og jeg ved netop med mig selv, at jeg også har noget på øverste etage. Jeg vil nemlig definere mig selv som en intelligent pige og det har jeg lyst til at udnytte.

Derfor har jeg valgt, at min retning i stedet bliver marketing & management communication, som kan studeres på Århus universitet. Det er en meget ny tanke i mit hoved, men via denne uddannelse kan jeg få alle mine interesser og det jeg er god til plantet i én. Total win win situation der! Jeg har derfor også ændret min studiepraktik fra designteknolog til netop marketing & management communication på Århus universitet. Jeg glæder mig som et lille barn, der lige er trådt ind i en slikbutik.

Takket være min geniale far kom jeg på disse tanker og begyndte at tænke i disse retninger. Jeg kan nemlig også bruge uddannelse i forhold til min blog og sikkert en masse andet nyttigt. I’m happy og i hvert fald næsten besluttet på, at jeg vil søge ind. Nu får vi at se, om det er noget for mig, når jeg har været i praktik. Mon ikke det er?

Hvad med jer derude? Er i 100 % sikker på, hvad I skal med jeres liv? 🙂

Skriv en kommentar

  • Godt indlæg og jo er bestemt sikker på hvad jeg/vi vil 🙂 xoxo F4F
    Marketing er bestemt et spændende og stort univers med mange muligheder

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRISVENLIGE / LUKSUS JULEKALENDERE 2017 | CHANETTE BING