RABAT PÅ LÆKRE MÆRKEVARE TIL MÆND - HUGO BOSS, ARMANI, CR7

FORANDRING FRYDER | JEG SKAL PÅ UNIVERSITETET

Hey darlings

Jeg har været i Århus fra onsdag-fredag, hvor jeg har været i studiepraktik på Århus universitet indenfor MMC (Marketing and Management Communication). Jep jep, det lyder farlig fint og ikke mindst var det også virkelig spændende. Vi oplevede allerede det at være til en forelæsning den første dag og jeg må indrømme, at jeg først skulle sådan lidt ind i det, hvis man kan sige det på den måde. Dog begyndte hver forelæsning at være mere og mere spændende for mit vedkommende. Det var spændende at høre ting i forhold til kommunikation, hvor det bliver brugt og hvordan det bliver brugt, uden man rigtigt tænker over det.

For nogle uger siden havde vi besøg af 3 studerende på VUC (jeg er færdig med en HF til sommer). En af de 3 studerende fortalte bl.a. om det at gå på universitetet. Der kan jeg huske, at det var nok den sidste ting, jeg havde forestillet mig, at jeg skulle og hvor var jeg så i studiepraktik? Århus univerisitet! Sjovt som det tit sker, at det man troede, man skulle, slet ikke var noget alligevel og det man mindst havde forestillet sig selv i, det blev pludselig til virkelighed.

Jeg kom også hurtigt i snak med en af dem, som havde lavet en forelæsning, som håbede på at se mig på uddannelsen og jeg faldt også hurtigt i snak med nogle piger på anden dagen. Derudover når jeg gik ned ad gaden og var på vej til Århus hovedbanegård for at tage toget tilbage til Fyn, kunne jeg mærke at storbypigen, der lidt har været gemt indeni mig alle de år, jeg har boet i Svendborg, hun kom tilbage. Jeg følte det befriende og jeg følte, jeg hørte til.

Det var første gang, jeg var i Århus og jeg har derfor kun “betragtet” og oplevet byen i 3 dage og derfor har jeg ikke set så meget af Århus, men jeg kan godt lide byen indtil videre. Jeg kan faktisk huske, at hver gang når jeg gik rundt i Århus, at jeg forestillede mig, hvordan det ville være at bo i nogle af bygningerne (oh yes, I’m a dreamer) og tanken skræmte mig ikke. Ikke mindst er folk smilende og glem ikke fyrene, som ser virkelig godt ud (don’t blame me).

Jeg kunne i hvert fald godt se mig selv vende tilbage og have en hverdag der. Altså må jeg nok indrømme, jeg regner med at komme på universitetet.

Lad mig høre lidt om jer kære læsere, hvis I ligesom jeg skal træffe en beslutning om hvad og hvor I gerne vil studere. Måske I lige nu arbejder med noget, som I aldrig havde set jer i, men som I elsker at lave. Lad mig vide det i kommentarene! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RABAT PÅ LÆKRE MÆRKEVARE TIL MÆND - HUGO BOSS, ARMANI, CR7