CAN YOU BE BLOGGER AND INTROVERT AT THE SAME TIME?

Hey darlings

Hvis der er noget, som kan være virkelig svært, når man er blogger, så er det, hvis man er introvert. Det er selvfølgelig ikke svært at sætte sig ned og skrive et indlæg og på den måde vise sig selv, men jeg taler mere i forhold til, når man er ude offentligt og ligesom skal “sælge” sig selv. F.eks. når man er på en messe, som har fokus på noget, ens egen blog handler om, hvor man skal gøre opmærksom på sig selv. Jeg tænkte, det var et godt emne, at komme ind på, fordi jeg selv oplevede det for nogle dage siden.

Det kan være helveds svært at være introvert og komme til en messe, hvor du er nødt til at sælge dig selv, for måske at få et nyt samarbejde eller bare andre til at opdage, hvad du egentlig laver. Som introvert skal man lige danne sig et overblik og finde ud af, hvordan man skal forholde sig i så stor en mængde og der kan godt gå lang tid, før man finder sig tilpas. Det er en ting, der kan være udfordrende til f.eks. en messe, men også events osv.

Jeg prøvede selv, hvor jeg var til en skønhedsmesse og skulle gå hen og tale med fremmede. Jeg følte mig SÅ meget på udebane og reagerede, som en introvert gør. Jeg skulle samle alle indtryk i hovedet, finde ud af, hvad jeg kunne sige og hvordan jeg skulle forholde mig. Lidt overvældende, men samtidig kunne jeg også godt lide det. Hvis man ligesom jeg ikke er mester i at gå hen og snakke med folk, så kan man hurtigt blive stemplet som genert og indadvent. Mit problem ligger bare tit i, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal starte en samtale og vi introverte tænker meget over tingene. At jeg så også lige skal mærke, hvordan jeg kunne begå mig, gør det ikke lettere, men det er en del af mig og det må jeg bare acceptere.

Selvom der var disse udfordringer, lærte det mig også noget. Det var ikke kun negativt. Jeg kunne godt lide at være i et rum, hvor andre brændte for noget ligesom jeg selv. Derfor vil jeg sige, at man kan sagtens være introvert og være blogger. Der er lidt flere udfordringer, men det er også med til at gøre en stærkere. Jeg håber lidt, at dette indlæg kunne være en hjælp til at vise, at der er andre, som også går rundt og kan være lidt usikker sådan nogle steder. F.eks. mig selv.

Hvad tænker I derude? Er I introvert eller ikke? Hvis I er, hvordan takler i det så? Lad mig høre lidt erfaringer, der måske også kan hjælpe mig.

Skriv en kommentar

 • Katrine Skovgaard

  Hej Chanette, sikke dog et godt indlæg! Hvad laver man på sådan en messe udover at sælge sig selv? Min psykolog (ok, meget ærlig nu, hehe) har før fortalt mig som introvert og tænksom, at jeg kan have god nytte af planlægning som du selv nævner. Hvad er mit mål med denne situation? Hvorfor skal jeg sælge mig selv fx og ikke bare overlade rampelyset til nogen der måske er “mere anerkendt” på markedet osv. Find en intention bag handlingen, som du kan acceptere og synes er både spændende og udfordrende (på den gode måde), og så kommer ordene ofte helt af sig selv. Og så husk, alle, selv udadvendte er startet et sted, og hvis man stinker til noget i starten, er det kun naturligt og et tydeligt tegn på at man gør det en tand mere elegant næste gang! Love, katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Kathrine og mange tak for, at du gad tage dig tid til at skrive din kommentar! Nemlig lige præcis. Man er nødt til at forberede sig hjemmefra, når man er introvert og virkelig nogle gode spørgsmål, du nævner, som man kan gøre lidt tanker omkring. Jeg forbereder selv, hvad jeg kan spørge folk om, inden jeg kommer nye steder. Til messer går man og kigger på de forskellige firmaer, som har sat nogle boder op med deres produkter osv. Der er mange forskellige mennesker. Både bloggere, kunder, andre firmaer som er ude og kigge osv. Derfor har man f.eks. som blogger god mulighed for, at styrke sit netværk sådan nogle steder <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Skovgaard

  Det er da klart jeg gider det når jeg får et godt svar 😉 Jeg synes det lyder interessant med sådan en messe, håber da at det vil gå mere glat næste gang, altså med færre bekymringer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEATHER PHOTOSHOOT | VIDEO